Būdams labā omā, labprāt dalīšos ar jums savās slepenajās kulinārijas receptēs. Šodienas īpašais piedāvājums - kartupeļu biezenis ar šķiņķi un sīpoliem. Kā jau droši vien nopratāt, pamatsastāvdaļas ir kartupeļi, sīpoli un šķiņķis. Tagad par pašu pagatavošanas procesu. Par kartupeļu mizošanu nestāstīšu. Ja kāds to aizvien neprot, būtu bezcerīgi mācīt tagad. Bet lai paliek liriskās atkāpes, atgriezīsimies pie mūsu kartupeļu biezeņa pagatavošanas. Atgādināšu - ar šķiņķi un sīpoliem! Tātad - atveram ķobīti un aplejam ar karstu ūdeni no Venden dzirdināšanas aparāta, kārtīgi samaisam, un pēc piecām minūtēm gatavas mūsu ir pusdienas. Ja izsalkums ir ļoti spēcīgs, var negaidīt 5 minūtes, bet ēst pēc 3. Ātrāk gan nav ieteicams, jo tad var apdedzināt mēli. labu apetīti!
5 raksta | ir doma