05 Marts 2009 @ 13:37
 
Būdams labā omā, labprāt dalīšos ar jums savās slepenajās kulinārijas receptēs. Šodienas īpašais piedāvājums - kartupeļu biezenis ar šķiņķi un sīpoliem. Kā jau droši vien nopratāt, pamatsastāvdaļas ir kartupeļi, sīpoli un šķiņķis. Tagad par pašu pagatavošanas procesu. Par  kartupeļu mizošanu nestāstīšu. Ja kāds to aizvien neprot, būtu bezcerīgi mācīt tagad. Bet lai paliek liriskās atkāpes, atgriezīsimies pie mūsu kartupeļu biezeņa pagatavošanas. Atgādināšu - ar šķiņķi un sīpoliem! Tātad - atveram ķobīti un aplejam ar karstu ūdeni no Venden dzirdināšanas aparāta, kārtīgi samaisam, un pēc piecām minūtēm gatavas mūsu ir pusdienas. Ja izsalkums ir ļoti spēcīgs, var negaidīt 5 minūtes, bet ēst pēc 3. Ātrāk  gan nav ieteicams, jo tad var apdedzināt mēli. labu apetīti!
 
 
( Post a new comment )
[info]viipsna on 5. Marts 2009 - 13:48
kur tos nomizotos kartupeļus tagad lai lieku?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 5. Marts 2009 - 13:49
Sagriez šķēlītēs un uzcep!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]blondulla on 5. Marts 2009 - 13:53
smalki ;)
(Atbildēt) (Link)
[info]krokomots on 5. Marts 2009 - 14:15
Venden dzirdināšanas aparāts izklausās pēc tāda Eiro-standartu liellopu kūts aprīkojuma.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 5. Marts 2009 - 14:20
Viss nav tā kā izklausās.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)