08 Jūlijs 2007 @ 15:13
 
Gadījās iegādāties visnotaļ gardu arbūzu. Kā jau tas man nereti izdodas. Jautāsiet pēc kādām pazīmēm to izvēlos? A ne pēc kādām. Apeju apkārt arbūzu kaudzei, pavēroju tos no malas caur nedaudz pievērtiem acs plakstiņiem, cenšos nodibināt emocionālu kontaktu. Ja izdodas, ņemu iepatikušos ciet, ja kontakts nerodas, dodos prom tukšām rokām.
 
 
( Post a new comment )
[info]blondulla on 8. Jūlijs 2007 - 15:26
varbūt tev senčos ir gruzīni :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 8. Jūlijs 2007 - 15:50
Ka tik cilvēki kā tādi nav cēlušies no arbūziem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]blondulla on 8. Jūlijs 2007 - 15:54
:) ūdens galvā varētu par to liecināt!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 8. Jūlijs 2007 - 16:00
Cukurūdens, piezīmēšu!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]murse on 8. Jūlijs 2007 - 19:08
ir, ir! kaut kādiem afrikāņiem bija pasaules radīšanas teika, kur vīrišķais sākums sastapās ar sievišķo, un radīja arbūzu, no kura izlīda cilvēks
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]auksts_entelekt on 8. Jūlijs 2007 - 16:38
arbūzs jāizvēlās pēc dupsīša (ne tā, kur kātiņš aug)! Jo lielāks dupsītis (aplītis), jo saldāks. Pārbaudīts.
(Atbildēt) (Link)
[info]murks on 8. Jūlijs 2007 - 18:48
vo vo, es augļus tāpat iegādājos :)
(Atbildēt) (Link)
[info]murse on 8. Jūlijs 2007 - 19:06
aahah, mīļi
(Atbildēt) (Link)