13 Februāris 2006 @ 17:12
 
Programmētāji mums ir 3. Visus sauc Dima. Jāizrunā Ģima. Ir aizdomas, ka personāla menedžere ar nodomu izvēlējās tādus. Ziniet, ērti, kad, vispārīgu jautājumu sakarā zvanot, vari nevērīgi uzsaukt Привет, Дима!,  īpaši neiespringstot, vai vajadzīgais cilvēks būs uz vietas, bažīgā balsī taujājot Hallo, vai Dimu varētu palūgt? Kādu laiku pat domāju, ka tas ir viens cilvēks. Brīžiem gan pabrīnījos, kā viņš pa brīvdienām novājējis. Mazliet sarežģītāk, kad jārisina kāda šauri specializēta problēma un nepieciešams kāds konkrēts Dima. Tāpēc, lai kaut kā atšķirtu viņus, katram piešķirts identifikators. Vienu dēvē par Dima 50%, otru par Dima 40%, bet trešo, attiecīgi, par Dima 10%. Pēc masas. Kopā sanāk 100%. Ja tevi sauc Dima, tev ir potences kādreiz te strādāt par programmētāju.
 
 
( Post a new comment )
[info]antuanete on 13. Februāris 2006 - 17:15
Iekš Kayak Fun Club ir divi aktīvi kajakeri, vārdā Dima, kurus atšķir, vienu saucot par Dimaa (tā arī izrunā, ar uzsvaru uz aa), otru par Ģimu.
Ir gan krieviem maz fantāzijas vārdu izvēlē. Trenažieru zālē, kur no latviešu vīriem tikai Didži ir divi, pa to laiku, kamēr es trenējos, ir nākuši 2 Vovas, 2 Igori, 3 Romas, 2 Dimas. Tā ir kaut kāda globāla sakarība.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 13. Februāris 2006 - 17:24
Kenijieši ir vēl slinkāki - ne tikai uz vārdiem, bet arī uzvārdiem neiespringst. Viņiem katru trešo sauc par Vilsonu Kipkiteru. Nu, vismaz no tiem, kuri skrien.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]zum on 13. Februāris 2006 - 19:35
Mūsu Dimočka, ja ar kādu ķēpīgu jautājumu pie viņa griežas, pasēž, pasēž pie datora, paklikšķina taustiņus un nomurmina: "Mistjika".
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]divi_g on 13. Februāris 2006 - 19:56

Kā liecina mana advancētā jūzera pieredze, nereti tā arī ir patiesība!...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)