11 Janvāris 2019 @ 20:14
 
Nospriedu, ka uzsildītam balzāmam būs jūtamāks terapeitiskais efekts, un brīdi apcerēju nez kā japāņi savu sakē pirms lietošanas uzvāra. Senāk, noteikti katlā uz uguns, bet tagad, droši vien, ir kāds īpaši šai vajadzībai radīts gadžets. Ar vaifaju, blūtūsu un visu citu. Bet, tā kā pa rokai nekā tāda nebija, viss tāds ģēnija iedvesmas pārņemts, nolēmu izmantot gadiem nelietoto mikreni. Tik labi kā Stīvenam Sigalam ar benzīna glāzi nesanāca, bet... arī nebija slikti.
 
 
( Post a new comment )
[info]nova on 11. Janvāris 2019 - 21:22
Ienāca prātā, kā mēs savlaik darbā karstvīnu sildījām filtru kafijas automātā. Jāsaka, ar panākumiem.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 11. Janvāris 2019 - 21:26
Kad Tu tā raksti, atcerējos, ka reiz darbā uz Ziemassvētkiem karstvīnu karsējām elektriskajā tējkannā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]krii on 12. Janvāris 2019 - 12:12
Pat manā visai nūģiskajā darbavietā mēs Ziemassvētkos tā darījām. :)
Klau, bet balzamu tik tiešām parasti nekarsē, bet atjauc ar kaut ko karstu - sulu, tēju, pienu vai zaptsūdeni.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]bozena on 11. Janvāris 2019 - 22:40
Tā ir normāla darbavietu prakse! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)