20 Septembris 2013 @ 08:41
 
Šorīt mūsus autobuss pagalam dīvains. Piebrauc, apstājas, stāv, bet durvis vaļā never.
Mēs, ārpusē stāvošie, neizpratnē veramies uz mēmo šovu, ko mums attēlo iekšā sēdošie. Mūsu pūlītis mēģināja minēt: "Autobusu sagrābuši teroristi. Zvaniet 911...", "Šoferis saindējies ar zivi un zaudējis samaņu. Autobusu vada autopilots. Vai jūsus starpā ir ārsts? Bet kāds ar E klases autovadītāja tiesībām?..", "Lai Pēteris paiet nost, viņš vakar pievēma autobusu un vairs ar to nekad nebrauks! Pārējie pēc tam varēs iekāpt..." Taču neviena no versijām nebija pareiza, un durvis neatvērās.
Tad kāds pamanīja, ka autobusa sānā parādījusies zaļi mirgojoša poga, jūs jau ziniet, no tām, kas "Sezam atveries!", un manītas jaunajos tramvajos. Kā par brīnumu nostrādāja.
Tā nu mēs te tagad braucam, un katrā pieturā atkārtojas viens un tas pats. Tāpēc negaidiet, un sāciet bez manis - darbā būšu vēlu.
 
 
( Post a new comment )
[info]hotai on 20. Septembris 2013 - 08:49
jums vēl labi, vismaz kāds atrada pogu. vakar kolēģe nebija tik apķērīga un ar pūlīti ļautiņu palika pieturā, jo neviens pogu nepiespieda.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]incagirl on 20. Septembris 2013 - 09:05
nu gan, manā trolejbusā visu laiku kāds pie durvīm stāvētājs no iekšpuses nospieda pogu tiem ārā stāvošajiem, bet šorīt vismaz uz trolejbusiem uz durvīm ir uzlīmes 'nospied pogu pats' vai kaut kā taml
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]bozena on 20. Septembris 2013 - 09:16
Tā jau tas sākas. Sākumā tikai interaktīvā iekāpšana/ izkāpšana sak "Nospied pogu pats", tad būs arī "Vadi autobusu pats!" un "Vai te tiešām nav neviena ar E klases autovadītāja tiesībām?" :)
(Atbildēt) (Link)