Functional Being.. ([info]fb) rakstīja,
@ 2004-06-09 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:crying
Mūzika:Dons - Ja Es Butu Vejsh

Sirds joprojaam saap...
Liekas, ka citaa dziivee tas buutu daudz vienkaarshaak... izlaidums ir garaam, tuvaakie cilveecinji ir apsveikti, bet joprojaam saap sirsninja.. Varbuut buutu labaak pat, ja buutu no tavas puses tikai vienaldziiba, bet es nevaru saprast tavu skatienu, kas veersts uz mani.. pat tavaa izlaidumaa..

un veel tie nesaprotamie teikumi, piemeeram situaacijaa, kad pieskaries man, uz ko es saku: "priekshkam tu taa dari? manai sirdij saap, mees tachu neesam kopaa, kaapeec tev ir jaaaiztiek mani?" un ko dzirdu atbildi: "nu jaa, veel neesam kopaa.." veel? nevis veel bet JAU! un priekshkam man teikt, ka pirmdien gribi ar mani aizbraukt uz Dominu, pastaigaat tur, paliidzeet tev izveeleeties jaunas dreebes.. Tu tachu pats to vari izdariit.. panjem liidzi maasu vai mammu, vai teeti, braali, braaleenu, labaako draugu? kaapeec vajag mani mociit? es tevi nesaprotu! laikam arii nekad neesu sapratusi.. Bet ja jau vairs nekaa nav, un mees abi labi zinam ka vairs arii nebuus, kam vajadziigi shie skatieni, maajieni, aicinaajumi? kam? vai priekshkam?

varbuut es paaraak stulba, ka to nesaprotu?

kaapeec?...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chii
2004-06-09 18:45 (saite)
Cimdarā samīlējies?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fb
2004-06-09 20:56 (saite)
zini, brālīt.. nav nemaz tik smieklīgi.. kā nekā daudz kas saista un saistīja, varbūt 4 mēneši nav tik daudz, bet man tas tā kā rekords, man ilgāk par pusotru nebija, vienmēr sliktā fb sūtīja 3 mājas tālāk.. a te nu izšķīrāmies aprunājoties, abi nolēmām.. un par to samīlēšanos.. teikšu atklāti - jūtas bija un palika, nekur nenozuda un ilgi vēl nenozudīs.. un es nesamīlējos, es jau sen mīlēju.. vai tavuprāt tas nav iespējams?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chii
2004-06-10 09:33 (saite)
Es nesmejos, taču smieklīgi man tas liekas! Nu klausies, tu pati taču vel toreiz viņu nodirsi ka tas Cimdars tevi aicinot uz Masku utt. un zvanot vienā zvanīšanā, ka viņš tāds lohs un tāds gailis, bet pēc divām dienām biji kopā! Cik sen tad tu viņu mīlēji ko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fb
2004-06-10 09:37 (saite)
pāris mēnešus jau noteikti.. un es neteicu ka gailis, teicu ka sīkais :P iemīlēšana nāk pēc laiciņa.. patusēju un aizgāja, pie tam tik stipri, ka nemaz nebūtu to gaidījis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chii
2004-06-10 11:12 (saite)
Nu jā, pāris mēneši gan ir sen hehe

Tu viņu skaiti nodirsi toreiz un nevis par sīko, bet stipri savādāk un man interesē kapēc man tev tas tagad jāskaidro ja tu pati to zini labāk par visiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fb
2004-06-10 16:35 (saite)
es nodirsu v inju pašā sākumā, kad man vēl bija pie vienas vietas.. a kad apdirsu pa prikolam, ta mēs vienmēŗ dirsāmies pa prikolam, un ne jau viņš mani tādēļ pasūtīja nahuj, bet gan izšķīrāmies pēc kopīgas apspriedes
bet runa jau gāja par to, kāpēc viņš tā tagad dara, ka vislaik kaut kādus mājienus dod.. ne jau par to apdiršanu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dilly
2004-06-09 22:54 (saite)
a tas ir kautkaads especially dzeku prikols - pec skjirshanaas veel uzbaazties un dot visaadas divdomiigas ziimes - sms, piesieties ar diivainiem jautaajumiem un visaaadi citaadi par sevi visu laiku atgaadinaat! kretiini nelaimiigie!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fb
2004-06-10 09:36 (saite)
gribi teikt ka viņiem sagādā prieku sāpināt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?