fassko ([info]fassko) rakstīja,
@ 2004-11-01 19:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai taa vienmee ir, ka tiek aizmirsts, izsmiets un nopelts, kas bijis agraak bijsi labs, ko mees saucam par draugu? kaapeec taa? gribu zinat, KAAPEEC!?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sanitux
2004-11-01 20:06 (saite)
tapeec ka laikam taa ir !!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fassko
2004-11-01 20:11 (saite)
bet kaapeec? es to vnk nesaprotu, kaapeec, bet gribas uuzinaat!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-11-02 00:51 (saite)
nemaz tavu jautaajumu nesaprotu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fassko
2004-11-02 01:00 (saite)
zheel tad ... nav daudzi, kuri saprastu mani un kurus saprastu es ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pile
2004-11-02 02:11 (saite)
tas kas tavaa dincenee res visu saprotu.. ar tevi runaajot arii itkaa saprotu.. tapeec uzskatu, ka tevi saprotu tiiri komuniceessanaas zinnaa.. bet vai izprotu tavu buutiibu.. ssaubos.. nepaziistu tevi peitiekossi ilgi, un lapi, lai taa butu...
Bet es ssaubos, ka kaads kaadu paziist 100% manpatika mans raxturojums face.lv nedaudz par asu, bet taa visa ir patiesiiba....

Kas ir pile?

HAIZIVS (dominantais, ekstravertais, saprātīgais reālistiskais cilvēks)

Interesanti, kāpēc mātes ātri slēpj no viņa savus bērnus un bērni savas rotaļlietas sev kabatās? Patiesībā viņam ir haizivs skatiens un grūtos brīžos viņš kļūst nikns un mežonīgs. Bizness viņam - dzimtas lieta. Viņa domāšana ir pragmatiska un racionāla, bet radoša un emocionāla. Ejot savu ceļu ir spējīgs iet pāri līķiem, tāpēc viņš parasti veiksmīgs visur, kur kaut ko dara.
Ar savu stipro un ekstraverto tipu viņš var izskatīties izmisis, bet neļauj sevi krāpt. Prāts vienmēr kontrolē viņa jūtas, un sirdī vienmēr atstāj vietu, kurā nevienu neielaiž. Pavisam nevienu.
Viņam ir ieradums izvirzīt mērķi un nepadoties, kamēr nesasniegs to. Nejautā mums, kāpēc viņš pat pret mīlestību tik vienaldzīgs. Ja tu viņam to jautāsi, tad laikam saņemsi atbildi: ja tev nepatīk - meklē kādu citu.

Drastiski, bet taa ir tiesa par mani...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-11-02 01:27 (saite)
itseviskji, kad shirmis aizveraas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fassko
2004-11-02 09:02 (saite)
arii!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pile
2004-11-02 02:06 (saite)
Bet vai tikai nav taa, ka izsmiets/pazemots/nopelts, etc... tiek tikai tas, kurss to ir pelnijis...?
aa iisteniibaa nee.. atceros, arii kad cilveks vienakarssi censsas paliidzeet, bet vinnu par to izsmej... :s ok varbuut taa ir audzinaassana...?
bet iisteniibaa tas ir diezgan daudz atkariigs no taviem draugiem,, kaadi vinni ir.. jo piem es (cerams)(vismaz ne apzinaati) neesmu izsmeejis nevienu draugu kurss pret mani vienmeer bijis laps, utt.. tikai tad, ja vinnss to ir pelnijis... tapeec laikam tomeer tas nenotiek vienmeer fassko... btw.. varbuut ir iespeejams uzzinaat kamdeell tev taada teem ienaaca praataa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fassko
2004-11-02 09:03 (saite)
nu vienmeer gluzhi nee, bet ljoti daudzos gadiijumos, it seviksji, ja ir bijis taa teikt vairaak nekaa vienkaarsh draugs .... taapeec, ka ari mani taa ir, taapeec ierosinaaju sso teemu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?