Fresh ([info]fresh) rakstīja,
Re: :/
Par neguleeshanu. Es jau to shogad izmeegjinaaju... Visu janvaari, februaari dziivoju pusaizmidzis... Nav taa veerts! Var jau nedeelju, divas, bet man tas aizgaaja taa,ka es aatraak par 2 nemaz nevareeju aizmigt. Tagad pamazaam atradinos,kaut arii gruuti. Forshaak ir buut nomodaa, buut pasham un sajust,ka tu vari dariit,ko velies! Arii miiljotais cilveeks tew buus daudz miiljaaks nomodaa (tested by me).
Par skolu. Sviesc! Kur tu vari dziivot ar savu pienaakuma apzinju,kas tew grauzh...Pameegjini vienu dienu nodziivot pofigaa. Domaa- nevari atljauties. Padomaa veelreiz, varbuut tu to vairs nemaz nespeej!!!??? Labi, 12. klase, svariiga, bet ne jau tik svariiga lai upureetu miilestiibu, miegu un visu paareejo. vai tew svariigaakais meerkjis dziivee ir maaciibas? Ja ne, tad nomierinies.
Par miiljo cilveeku... Forshi, tachu izskataas,ka tew ir taads kaa rozaa briljlju efekts... Miili to cilveeku, bet neaizmirsti citus. Dazhreiz cilveeks taa iemiilaas,ka pakaash draugus, pasuuta visus deelj miiljotaas un tad vinjsh vairaak nepatiik arii miiljotajai. Es tew nekaadi negribu teikt,lai tu paliec uzmaniigaaks, vienkaarshi atceries arii citas lietas. Vislabaak - nodali darbu,maaciibas no briivaa laika un tu jutiisies labaak. Nav jeegas raut sevi uz visaam puseem. Redzi, php tu vairs nevari tik labi pamaciities,jo tew vienkaarsi nav vienas graamatas;) Izklausaas,ka tu pats sev esi guusteknis,jo visu laiku nosaki,kas tew jaadara.
Un savu dziivi vari mainiit tikai tu pats...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?