fassko ([info]fassko) rakstīja,
@ 2005-10-16 23:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nekad neņem divus, ja ir lēti!
Sēžu un ēdu vakariņas. Izdomāju, ka kaut kas jāuzraksta.

Tātad, sākšu no sākuma. Vakar biju aizgājis uz izstādi Hansabankas galvenajā ēkā (http://www.hansabanka.lv/ads/izstade.php). Izstāde par nekustamajiem īpašumiem, vispār jau interesanti, bet man vairāk interesē informācija vispārīgi, jo vēl neesmu gatavs pircējs (ne tuvu tam) [..]
Pie reizes biju ieplānojis apskatīt Rīgu no 25. stāva. Tā nu stāvu kādas minūtes divdesmit, un viens kazbārdains onkulis pa mikrofonu paziņo, ka ekskursijas tiks atsāktas pēc divām stundām. Nu neko, garīgais bija sabojāts par visiem 100% (tas nenozīmē, ka pirms tam bija 100%). Aizgāju uz "Olympia", ieraudzīju foršu somu, kura maksāja 19 LVL, nepirku, iegāju Rimi un vilkos mājās tāds kā sašļukusi vobla Sedas dzērāja azotē. Jauki [..]

Tagad sēžu un domāju, ko darīt. Nevis par to, ko rīt ēdīšu, kur čurāšu vai pirkšu "Roltonu" (sausā zupiņa - http://yaplog.jp/azumanjyu/img/68/rolton.jpg), bet par to, ka apnicis dzīvot šajās "jaukajās" kopmītnēs. Atceros to, ka gribēju dzīvot kopmītnē, tācu tagad daudz kas mainījies un esmu sapratis, ka neesmu koju cilvēks un neuzskatu, ka tas, kurš nav studiju laikā dzīvojis kojās, nav izbaudījis studenta dzīvi. Dumais es ne!? Ok, lai tā būtu. Tātad pirmā reflektīviskā reakcija bija meklēt, kur izīrēt dzīvojamo platību, ko it kā tagad daru, tāpēc, ja kādam ir kāds risinājums, tad dodiet ziņu. Lēts, labs un obligāta prasība būtu internets! Skatījos piedāvājumus, baigi dārgi, tad jau labāk pirkt, nevis maksāt kaut kādiem spekulantiem, taču pagaidām nav tāda alga, stulbi. Gan jau. Tā arīs es nodomāju, tācu tagad es domāju kaut ko citu, ka var taču paciesties, ko!? Jā un nē, kā jau vienmēr.

Vispār mani fascinē tās dzīvokļu cenas Rīgā. Rupji sakot "pizģec" ... Savā stulbumā iedomājos vienu lietu. Tātad, es visu mūžu strādāšu, pelnīšu naudu, maksāšu kredītu un mani bērni dzīvos manā dzīvokli un viņiem būs nospļauties par to, cik grūti viss ir nācis, jo cilvēks saprot kaut ko tikai tad, ja ar to saskaras (tagad varat apmētāt ar puvušiem tomātiem un teikt, ka tā viss nav gan). Tikpat labi var dzīvot letākā vietā, mazāk pelnīt, bet tur par to pašu nebūs tik daudz jāmaksā, kā šeit, bet nu jā bērni negribētu dzīvot Sedā visticamāk (pauze rēkšanai) ... (pauze beidzās). Tātad, jāvaino visā savus vecākus, ne!? (labāk nē) Tātad laikam vien būs jāvergo visa dzīve, lai pāris gadus varētu padzīvot forši, kad būs lielās Eiropas savienības pensijas un citi labumi (NETICU). Idille ne? Jā!

Bet vispār, ko es gribēju pateikt? To, ka nekad nepērciet divas vienādas lietas, kuras nezināt, kaut vai tās ir lētas. Spilgts piemērs ir "Krušons" (zinātāji sapratīs).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uks
2005-10-17 08:20 (saite)
Aizmirsti par pensijām un visiem pārējiem sūdiem. Tā ir mūsu iekšzemes lieta, kas nav EP kompetencē. Vecie penži tika smagi apjāti ar to leiputriju, kāda tika sasolīta. Nu tad lai arī sēž un sprāgst badā, ka vienīgais arguments, ko dzirdu ir: "pa radio taču teica!"

(Atbildēt uz šo)


[info]riplija
2006-06-03 16:41 (saite)
kāpēc vairs neraksti??

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?