fassko ([info]fassko) rakstīja,
@ 2005-02-02 14:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neesmu labdarības fanāts, taču atļāvos piemest arī savu artavu vienam jaunietim, kurš ir ļoti slims. Aizdomājos par to vai tiešām Latvijā nav lielu "milžu" ar bieziem naudasmakiem, kas varētu noziedot bērnelim, nevis uzcelt pili, kur pa 100 istabām sildīt savu iesūnojušo un skopo pakaļu?

---
Saņēmējs: SO "Mārtiņa Fonds", Reģ Nr. 40008018975
IBAN Konta Numurs: LV84UNLA0002031469808
Bankas nosaukums: A/S "Latvijas Unibanka, Rīdzenes filiāle"
Bankas S.W.I.F.T kods: UNLALV2X
Maksājuma mērķs: Valtera Ozoliņa operācijai

ņemts no: http://valters.valsts.lv
---


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dullais_didzis
2005-02-02 17:09 (saite)
njaa ja vien man ar buutu naudinja ko ziedot shim ljoti smagi slimajam puiseenam..:(( ceru ka vinjam izdosies savaakt naudinju un paarciest smago operaaciju..:)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2005-02-03 00:26 (saite)
paldies arī šeit par reklāmu... drīz būs jātaisa saraksts ar cilvēkiem, kuri palīdzē'juši... ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]pile
2005-02-03 02:43 (saite)
"Aizdomājos par to vai tiešām Latvijā nav lielu "milžu" ar bieziem naudasmakiem, kas varētu noziedot bērnelim, nevis uzcelt pili, kur pa 100 istabām sildīt savu iesūnojušo un skopo pakaļu?"
njaa... bet vai tu fassko zini visu to situaacioju? Latvijaa nauda ir tikai taadiem, ka nodarbojas ar ko nelegaalu, taatad netiira nauda... un vai zini, cik % no visas pasaules ziedojumiem ir " anoniimie ziedotaaji"? peec diezgan drossiem avotiem zinu, ka ~>80%.... no visas ziedotaas naudas labdariibai ir anoniimie ziedotaaji.. un kapeec vajag ziedot anoniimi? hmmzz.. ok, ir dazzi, kas vienkaarsis neveelas, lai piesaista uzmaniibu, bet tu zini to, ka lielaakaa dalla, kas ziedo, ir cilveeki, kas to naudu ieguvussi nelikumiigaa cellaa.. taatad taa nauda ir netiira.. bet kaada sskkirba, tiira/netiira? fakts ir taads, ka lielaakaa dalla, kam ir kaucik normaala nauda, to ziedo... ok, lloti reti notiek taa, ka kaukaadam preciizam meerkkim, bet parasti "Unicef" "Unesco" utt... parasti vienkaarssi uz galveno organizaaciju paarskaita liidzekllus.. un ne jau tur paris simtus tuukstossu.... kapeec neziedo kam tiessam? jo vienkaarsi tad var paaraak viegli izskaitllot, kurss, cik, utt... un ja VID ko taadu padzird, un paarbaudod sso cilveeku vinnam vispaar skaitaas minimaalaa alga meensii, ta vairs nav lapi....
Cerams, ka uzraxtiju taa, ka var saprast... mans taads miegaisns, tuliit zzz ies...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?