fancy ([info]fancy) rakstīja,
@ 2004-11-18 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:pienvedeeja piedz. tu un es

labaiss! tagad esmu pie leledes un priekshaa aleens staav:)) bet galiigi nekaa negribaas:( bet paaeejiem gan jautri iet:))) priex par visiem cietiem:))) aj bljaa jaajiet uzpiipeet:) tagad labraat kko sev veenaas ielaistu:) aj blje poh :) atceros tjip savu "draugu" un atceros ka shim manam tjip draugam es pilniigi pohj:) labs ne? nee nu lai ko arii "darugs "teiktu tik un taa es pohj:)) to sapratu tik shon:) piekaaseejs taads:) psc:) lab tur nekas taads smiekliigs nav bet nu:) nu lab tiko atcereejos ka ja es braucu ekskursijaa tad jaaizpilda soliijums ko uzticeeju savam "draugam" da lab nu ne kas ganjau :) es vnk kkaa nesaprotu tolks melot bljaa!! es tevii miilu bet tu shitaa mani piekaas:) nu lab :) ganjau kkaa paarcietiishu:) bet nu ko tad es es jau neko :) taads sviestd jaajiet jaanodzr savs praats:) savaadaak jau nekaa:) laba es te nesaredzu:) bljaaa ka man gribeetos tagad nomirt vispaar nez:) aj nu lab chavinjas:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nowhite
2004-11-19 14:12 (saite)
Jā jā alēns alēns, kurš smird pēc vecām desām .. :DD
Un sāc domāt otimiskāk, kaut vai paliec egoistiskāka ! Tici man - tu jutīsies daudz labāk !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-20 14:46 (saite)
es nevaru domaat optimiskaak vairs nee... egoistiskaaka arii kkaa...nez... bet tas alus gan bij smirdiigs:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nowhite
2004-11-21 20:39 (saite)
Nu bet tu pati padomā, ja jau tu vislaik sev teiksi " es nevaru, es nevaru ", tad nevarēsi arī . Tev jāsaka, ka tu vari, tev pašai jāgrib un galvenais - jātic, ka to vari.
Pati noskaidro, vai vispār to gribi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vaarpata
2004-11-19 14:28 (saite)
aajaa tas aleena peec sviedriem atraugaam un smirdiigaam vecaam desaam :D es vispaar vinju nedzeeru un beidz taa runaat gribu nomirt klas ta ta runaa,visiem jaadziivo taalak lai kas notiktu nevar padoties.dziivo taalaak priecaajies taalaak izbaudi prieku beedas visu visu ko tev dot,un shitaa te nerunaa gribu nomirt.saprati viss buus ok

es jau te saaku gljukot kko :D

es pamaniiju ka tev peec katra vaarda smaidinjsh tad jau viss ir ok :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-20 14:14 (saite)
nju tas smaidinjs tik taa automaatiski nu lab nee nu lab viss ir ok tad ews vienk biju apkodusies un tas taapeec bet nu vis ok nu kaa tad vakar gaaja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?