: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 20., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:35
norāvu depresiju no paša rīta.
aizgāju ar E līdz grupiņai, kam vajadzēja būt priecīgam notikumam, un mēs bijām garderobē tikai daži cilvēki, tur bija viens bērns, kuram auklīte palīdzēja noģērbties, un viņam atlklājās kārtīgs nobrāziens uz pieres. auklīte satraucās, kas noticis, vakar taču aizgājis ar veselu pieri mājās. aizvietotāj-audzīte min, ka "puikām tā taču mēdz būt, varbūt mājās ar māsu vai brāli kāvies, ir viņam brālis vai māsa?". auklīte zināja teikt, ka ir brālis.
bet ir tāda lieta, ka viņš nerunā. as in - vispār nerunā. iztēle jau uzbūrusi scenārijus, un tikai viens no tiem iekļauj ļoti neveiksmīgu paklupšanu. varbūt tā arī bija.

(7 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:20. Oktobris 2022 - 09:08
(Link)
M grupiņā viena meitenīte pārsita pieri skrienot ārā no bērnudārza - ieskrēja metāla vārtiņos un neveiksmīgā kārtā pārsita tā, ka asinis gāzās aumaļām (un dabūja šūt, bet rēta neliela). Pilnīgi normālā, nevainīgā situācijā un nemaz ne bēbja vecumā. MM sev uzsita nenormālu punu uz pieres neveiksmīgi nogāžoties ar skrejriteni. Tētis redzēja. M dabūja zilu aci bērnudārzā aizķeroties un uzsitoties uz galda malas. Tas bija jau gana lielā vecumā, audzinātāja bija ļoti satraukusies, M visu apstiprināja, kas noticis.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:20. Oktobris 2022 - 09:09
(Link)
Un es uzskatu, ka mums ir bijis ļoti maz traumu, ripp būtu daudz kolorītāki stāsti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Oktobris 2022 - 09:32
(Link)
jā, bet atvedot uz b/d tu droši vien pateiktu audzinātājām, kāpēc bērns ar zilu aci vai ko ne ieradies. i know, i know, moš spēļu laukumā nokritis, lai arī vakar bija auksti, un nez vai tur bija, bet tā kā viņš nerunā, to neviens neuzzinās, atliek tikai cerēt, ka dārziņā pratīs pamanīt, ja kaut kas nav riktīgi.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:20. Oktobris 2022 - 12:47
(Link)
Tas par to pateikšanu gan tiešām nopietns signāls. Un tas, ka bērns atstāts garderobē ģērbties viens.. Nezinu par kādu vecumu runa, bet es laidu vienus ģērbties tikai kad viņi bija jāved visi trīs, katrs uz savu grupiņu. Tad "lielās" meitenes gāja uz savējām pašas, bet es vienalga pēc tam aizgāju pārbaudīt cik tālu tikušas un pateikt labrīt audzinātājām. (4 gadniece mēdza būt tikusi līdz šalles sarullēšanai smukā rullītī vai arī novilkusi vienu zābaku :D, 6gadniece gan visbiežāk jau bija aizskrējusi grupiņā)
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Oktobris 2022 - 08:51
(Link)
tagad jau vecākus dārziņa telpās iekšā nemaz nelaida, līdz kādu nedēļu atpakaļ tomēr atļāva. vecāki gan bija aicināti to izmantot ar apdomu, jo šis laiks bijis ļoti labvēlīgs bērnu patstāvība veicināšanai, kam es principā piekrītu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:20. Oktobris 2022 - 11:12
(Link)
Otrā klase. Vasarā mājās pie rakstāmgalda uzsita zilu aci. Viens pats ķipa neko nedarot. Gaitenī skrienot ap stūri uzsita manam bērnam zilu aci. Pašam sasitās zods, bet visi zobi vietā. Uz līdzenas vietas aizķērās, pārkoda lūpu, visa mute un paklājs asinīs. Ar riteni skatījās sānis, asfalta slimība uz abām kājām, elkoņa, brīnumainā kārtā uz galva nemaz
Tā kā var gan būt ka kāds to bērnu dauza, bet var arī vienkārši gadīties kaut kas mistiski nejauši pašam
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Oktobris 2022 - 08:53
(Link)
depresņaks tik un tā pieturējās, bet perimetrs ir kļuvis plašāks - var būt vairāki traumu gūšanas varianti, bet viņi ir tik mazi un neaizsargāti, tu jau zini.

> Go to Top
Sviesta Ciba