: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 27., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:51
visa cita starpā, E bija ļoti apmierināts ar pirmo dienu dārziņā, es pilnīgi šokā. izņemot pirmās minūtes, pēc tam viss esot gājis kā pa sviestu. izvēlējās skapīti ar bizbizmārīti, ēda brokastis, ēda pusdienas, bija runātīgs, gāja uz podiņa, gulēja diendusu, draudzējās ar citiem, priecājās redzēt mani, kad atbraucu pakaļ, bet nevilka uzreiz prom no dārziņa, turpināja spēlēties, un beigās arī audzinātājai pateica "atā!"

lieki teikt, ka milzīgs akmens noripoja i no pleciem, i no sirds.

nu kā var būt tik krasas pārmaiņas no jauktās grupas? man galvā negrib likties kopā.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:27. Augusts 2022 - 15:19
(Link)
tā jauktā grupa bija tikai pa vasaru vai visu laiku iepriekš?
Baigi atkarīgs no audzīšu attieksmes arī.. Ir tādas, kas īpaši nevienam nepievēršas, apmēram - tiec pats galā, ir, kas tomēr cenšas kaut kā individuāli pieiet. Un nemaz jau daudz tādā vecumā vairs nevajag - nav 1gadnieks, kas visu dienu pa klēpi jāucina..
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Augusts 2022 - 15:49
(Link)
mums ir divi dārziņi, kas veras ciet uz maiņām. vispirms viens (tas, kur E gāja iepriekš), un tad otrs (tas, kurā E iet tagad). līdz ar to sanāca, ka no viņš reāli jaukatjā grupā kopā tikai kādas divas ar pusi nogāja, jo vienkārši bija slims visu laiku, no nepatikas droši vien :D

un tad atlikušās 6 vasaras nedēļas viņš dzīvojās pie babuškām (jo es negribēju, lai viņš iet atpakaļ uz veco dārziņu, lai nav pārāk liels šurumburums).
[User Picture]
From:[info]smille
Date:27. Augusts 2022 - 16:43
(Link)
No maniem trim, nevienam, pilnīgi nevienam nepatika jauktās grupas, pat tad, kad tas bija pašu dārziņā, jo uz sadarbības nekad nevedu (dīvaini tālu bija un vispār likās jocīgi). Attiecīgi visādi kombinējos un vedu maksimāli maz uz jauktajām, bet darbu dēļ nācās gan. Kronis bija, kad kkāda sveša audzinātāja manā klātbūtnē kaunināja MM (apm 4-5gadi), par to, ka viņa skumst un nemaz nespēlējas un tikai mammīti gaida. Ka mammai par to būs bēdīgi. Itkā no tā viņa sāks spēlēties un justies labāk! Neatceros ko atbildēju, neko ļoti oriģinālu, bet ka tas ir tikai normāli gaidīt mammu un mani tas pilnīgi noteikti neapbēdina (viņa arī parastās dienās mani visbiežāk laukumiņā sagaidīja ar jau sakrāmētu mugursomu gatava doties prom tūlīt un dažkārt mugursomā bija visas dārziņa mantas, ja nu vairs nav jāatgriežas)
From:[info]polija
Date:28. Augusts 2022 - 06:26
(Link)
man sanāca šogad novest 2as nedēļas uz dežūrdārziņu. Meitai gan patika. Gan mūsu dārziņā pa vasaru tās jauktās grupas ar citām audzītēm, gan tajā otrā. Es gan tajā otrā jau 2ajā dienā uzrīkoju skandālu, jo bērni pēcpusdienā pie 3 pilēm divās rindās nebija izgājuši ārā (konkrētās grupas audzītei šķita, ka līstot).
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Augusts 2022 - 09:52
(Link)
tāda sajūta, ka tajās jauktajās grupās arī audzinātājas ir tādas, kas parasti nestrādā par audzinātājām. es arī dažādas dīvainas frāzes dzirdēju no viņas par bērniem.

> Go to Top
Sviesta Ciba