: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 5., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:05
Good news coffee lovers (and Starbucks investors): A new study shows that drinking a few cups of coffee a day may help keep you alive longer.
  • The study, which was published in the Annals of Internal Medicine, tracked 171,616 people over seven years who regularly drank coffee.
  • It found that those who drank between 1.5 to 3.5 cups of coffee a day had a lower risk of death than those who drank no coffee each day.
  • However, the study’s authors conceded that it may not be the coffee itself leading to a longer life.
  • It may merely be socioeconomic status—those who can afford up to four cups a day probably can afford better healthcare and more time for exercise.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:5. Jūnijs 2022 - 22:45
(Link)
Atkal kaut kāds speciāli sačakarētais clickbait virsraksts :D Virsrakstā - dažas kafijas tasītes dienā var palīdzēt dzīvot ilgāk. Tomēr pēdējā punktā 'tiek pieļauts', ka patiesībā regulārie kafijas dzērāji dzīvo ilgāk vienkārši tāpēc, ka viņiem ir labāks sociālekonomiskais statuss / ir vairāk naudas nekā tiem, kas nedzer tik daudz kafijas / nedzer to vispār, jo nevar atļauties. Tātad tas ir arī vienīgais, diezgan pašsaprotamais secinājums, jo kafijai kā tādai diez vai ir dzīvi paildzinošas īpašības.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Jūnijs 2022 - 13:06
(Link)
lūk, reiz es citēju rakstu, kur bija par to tasīšu skaitu, bet te beidzot ir turpinājums ar skaidrojumu, ka korelācija nenozīmē cēloni.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:6. Jūnijs 2022 - 10:35
(Link)
tādos rakstos vienmēr vajag domāt par celoņiem un sekām.

manai draudzenei ir slima sirds, un sirds dēļ viņa nedzer kafiju. jo pēc tam jūtas tā, kā viņai nepatīk. krietns pētnieks, protams, secinās, ka no kafijas nedzeršanas viņai ir radusies slima sirds; tas būtu pilnīgi tava citētā raksta garā. tomēr nebūs tiesa, jo kaite viņai iedzimta (trūkst kaut kādas sieniņas starp sirds daļām).

un pietiek ar vienu tādu manu draudzeni, lai visa nevērīgi vāktā statistika nošķiebtos uz to, ka no kafijas nedzeršanas rodas sirdskaites. viņa ir dzīva, tā ka par dzīves ilgumu neizteikšos.

lidzīgi raksti ir arī par alkoholu. tie, kas ir kārtīgi slimi, no dzeršanas atturas. attiecīgi rodas attiecīga statistika.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Jūnijs 2022 - 13:08
(Link)
kā es lasīju, tevis teiktais arī tika koncentrēts teikumā "However, the study’s authors conceded that it may not be the coffee itself leading to a longer life".

mani uzjautrināja, kā šis vispār bija uzrakstīts.

> Go to Top
Sviesta Ciba