: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 17., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:21
ilgi skatījos, ilgi domāju, beigās ņēmu un pasūtīju levi's džinsus. kaut kā man galvā stāv juniversa frāze, ka dzīvē ir vajadzīgi labi džinsi un tajos vajag ieguldīt. tā nu es ieguldīju, sagaidīju, uzmērīju un iepakoju atpakaļ - viss der un krāsa smuka, bet ne pēc kā neizskatās. tie no topšopa un only, un pat no noisy may izskatās labāk. also, 7/8 garums daudz ko uzlabo tādiem hobitiem kā es.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:17. Maijs 2022 - 21:43
(Link)
Tā, paga, tagad vēlreiz un lēnāk īpaši maziem hobitiem - kas tas tāds par garumu un kā tas palīdz īsām dāmītēm? Es ieguglēju, bet laikam nepareizi, jo attēlos izleca kaut kas baiss un neglīts. ;) 1,59 m talking.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Maijs 2022 - 23:03
(Link)
nopērkot tādu, man nevajag pielīdzināt garumu, un tas garums sanāk tieši ap potīti vai nedaudz virs. 1.59 m right back at ya'.

es gan meklēju iekš zalando. tā bija pirmā vieta, kur vispār tādu redzēju. citādi var sanākt kaut kāds kapri :)) bet tur tieši var izvēlēties - 7/8 garums.

un ja garo cilvēku bikses īsina, tās pavisam citādi sēž.

tā iekš mango es atradu cropped bikses, kas uz manis nemaz nav cropped, bet ir ideālā garumā. bet tās vienas vienīgās tur tādas. so, es nopirku trīs pārus.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:17. Maijs 2022 - 23:08
(Link)
Ok, hobits liek aiz auss. :)
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:17. Maijs 2022 - 21:50
(Link)
Moš to džinsu bāzi pamēģini? Droši vien čakars aizbeaukt, bet nedomāju, ka tu iznāksi bešā
From:[info]polija
Date:18. Maijs 2022 - 07:18
(Link)
ha - un man ir pretējās problēmas! :D 99% sastopamo džinsu beidzas tā ap potīti. Un sēžot izskatās krimināli. Jaunā mode ir plikām potītēm man saprotama nav :D
Tikko, kad meklēju sev softshell bikses, vnk nopirku vīriešu modeli - tās vnk bija garākas. Bet pretēji manām cerībām, ka būs brīvākas, brīvākas vis nebija - rihtīgi na obtjažku, bet nu vismaz garums der.
[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Maijs 2022 - 11:38
(Link)
tā laikam ir lielāka problēma, jo garās bikses, lai arī negribīgi, tomēr var saīsināt, kamēr īsās nu nekādi nepagarināsi. nu, vismaz ne glīti :)

> Go to Top
Sviesta Ciba