: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 19., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:31
grozi, kā gribi, dienā visam laika nepietiek.
ko atmest?

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:19. Aprīlis 2022 - 21:50
(Link)
Es arī par šo regulāri domāju... gulēšanu varētu, bet zombij stāvoklī neko daudz nesadarīsi arī pa dienu...
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Aprīlis 2022 - 22:50
(Link)
kā izvērtēt, kas svarīgāks no svarīgā? :)
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:20. Aprīlis 2022 - 08:01
(Link)
Es balstos pēc čuja, ņuhas un poņas. 😂 Ja gribas ēst, ka ģībiens nāk, tad jāēd. Ja traucē putekļi uz lampas, ka vairs nevar izturēt- tad tie jānotīra. Jo būsim reāli - visam katru dienu laika nepietiek. Jādara tas, kas visvairāk tajā brīdī "spiež".
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Aprīlis 2022 - 08:21
(Link)
lūk, lūk, būtu vairāk naudas, varētu ēst ārpus mājas vai pasūtīt take-in, netērēt laiku gatavošanai. ar putekļiem neredzamās vietās varu sadzīvot, bet besī, ja pie kājām līp visādi sūdi (paldies kaķu smiltīm; kad jau viņš beidzot ies ārā). kaut kas no tā noteikti jānomet, bet problēma tajā, ka šo lietu darīšana jau ir iegājusies tādā kā pieradumā. un tas, kas nav tik pierasts, tiek pamests novārtā. vajadzētu klonēties.
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:20. Aprīlis 2022 - 08:24
(Link)
Jā. Klons būtu ideāli - tas varētu berzt grīdas un taisīt ēst un es varētu strādāt un nodarboties ar hobijiem. 🤣😂🤣
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:20. Aprīlis 2022 - 09:17
(Link)
Taisīt daudz, saldēt un pēc tam mikrenē sildīt nav variants? Un robotsūcējs?

Es esmu sākusi piedomāt pie uzpildīšanās. Regulāri cenšos ieplānot ēdienreizi, ja negribas, tad kaut ko uzkost, kaut banānu vai sausu maizi ar ūdeni vai ābolu. Ja situācija bērnistabā mierīga un šie tūlīt migs un man jāmācās vai ļoti gribas gulēt, eju un daru to un pasauke dīvainā kārtā neapstājas. Kad ir mirklis skrējieniem pa vidu un esmu piekususi, vienkārši pasēžu un neko nedaru un atpūšos. Daru nevis vienlaikus trīs darbus visus fiksi, bet vienu un ietaupu enerģiju. Tematiskos darbus cenšos saplānot vai tad, kad sanāk laiks un enerģija, daru uzreiz kampaņveidīgi. Nu tur veļas dienas lielas tematiskas, bet retāk kā ierasts.
Ja jāplāno kkādas ārstu vizītes vai cits kaut kas, kad ir iedvesma vai vajadzība spiež, daru vienā rīta cēlienā visu ko var izdarīt. Esmu šim sākusi izmantot atliktās sūtīšanas funkciju epastā. Vai arī uzreiz pēc vizītes tajā pašā dienā

Bet nu ar visu šo ir kā ir
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:20. Aprīlis 2022 - 21:50
(Link)
Man gatavošana patīk. Turklāt es to daru kopā ar bērniem, jo viņi jau var un labprāt palīdz. Man laikam visvairāk žēl laika, ko nākas ziedot mājas tīrīšanai. Jo Tu saslauki, izmazgā, bet viena pastaiga un koridoris atkal smiltīs un tamlīdzīgi. Diezgan smags darbs, kas pazūd tik ātri. Es tiešām nopietni apsveru robota iegādi.
From:[info]zvikzvak
Date:22. Aprīlis 2022 - 22:08
(Link)
Es šogad pārgāju uz rimi piegādēm mājās un nopirku irobotu. Kad robotu aiznesu uz remontu, sapratu cik daudz laika un pūļu man tas ikdienā ietaupa

> Go to Top
Sviesta Ciba