: who's that girl? - : HA

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 22., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:20 - : HA
un pavisam nesaistīti es izmēģināju kaut ko jaunu - hialuronskābes injekcijas. nu, ko tad ārsti jums nestāsta vai arī - ko jūs palaidāt gar ausīm. injekcijas notiek ar šprici, kurai ir adata, un to iedur ādā, un sajūtas ir tādas, kā tad, kad vēnā dur nemākulīga māsiņa (no offence). un injekcijas vietās paliek tādi kā pauguri, kur tā hialuronskābe ir iedurta. kopumā vajag divas ar pusi vai trīs diennaktis, lai viss uzsūktos, citādi tu staigā viss tāds kā ar pumpainu seju. internetā nav bilžu, visi rāda tikai pirms un pēc, bet tā, kas pa vidu - nav. izskatās apmēram tā, kā tie pelēkie aplīši, tikai viņi ir ādas krāsā. kur iepotē, tur tāds pauguriņš. ej un kastingojies par citplanētieti star trekam.

labi, tas ir process, tātad. bet kā pēc tam - kaut kā grūti pateikt, taisnību sakot. sliktāk nepalika. varbūt pēc otrās reizes (ak, jā, izrādās, vajag divas reizes ar mēneša intervālu), bet nu it kā jau nevajag, lai varētu kaut ko baigi redzēt. ceru, ka āda ir samitrināta.

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neetiski
Date:22. Februāris 2022 - 15:21
(Link)
Kā Tu lēmi par labu šim? Cik es esmu iepriekš skatījusies, efekts ir tik uz dažiem menešiem, so price-performance nelikās labs. Esi skatījusies to "plazmas" atkačāšanu un injekciju?
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2022 - 16:43
(Link)
tā kā mani interesē, teiksim, "preventīvi pasākumi" un ādas stāvokļa uzlabošana, tad kosmetoloģe (bet ar ārstniecības personas sertifikātu) ieteica pamēģināt šo.

par plazmu esmu tikai lasījusi bukletu, bet tas arī viss, kaut kā mani tobrīd nepiesaistīja. tagad, kad tu atgādini, jāatsvaidzina atmiņā, kas tad tas bija.
[User Picture]
From:[info]str
Date:22. Februāris 2022 - 18:09
(Link)
par plazmu mandermatoloģe skeptiski izteicās:) kaut taisa arī
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Februāris 2022 - 15:35
(Link)
a ko viņ dod? ķipa izlīdzina orrr?
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2022 - 16:53
(Link)
tā viņi raksta, bet varbūt vajadzēja nobildēt, kā izskatījās PIRMS.
man iešpricēja zem zem-acu lokiem, žokļa līnijā un pie lūpu kaktiņiem, it kā tas tos "pacels un padarīs simetriskākus". mani gan vairāk interesēja, piemēram, vai tā hialuronskābe varētu aizpildīt arī to perpendikulāro līniju, kas parādījusies pie augšlūpas, bet vismaz šobrīd nav redzams, ka tā būtu aizpildīta un izzudusi. varbūt pēc otrās reizes, varbūt nekad.

kad es gāju uz era esthetic salonu, tur teica, ka to varot labot ar filleri lūpās. bet tad viena mana kolēģe, 30 gadi, izveica tādu lūpu filleri, un, jā, tās līnijas ap lūpām vairs nav, bet lūpas ir krietni lielākas, nekā bija, nu, ķip, var redzēt atšķirību for real, un tas atkal nav tas, ko es gribu. so, moš hialurons.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Februāris 2022 - 16:54
(Link)
Bet vai ta hialurons nav filleris? Es neko vairs nesaprotu :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2022 - 16:58
(Link)
vot, jā, ir hialuronskābes filleris, un ir nefilleris :D
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Februāris 2022 - 16:59
(Link)
*plikšķina acis neizpratnē*
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2022 - 17:05
(Link)
varbūt filleris nav tīra hialuronskābe, kaut kas apstrādē, vai citāds sastāvs, nezinu, bet, jā.

te, piem. :
"Let’s go over that again. If you went to a clinic and asked for regular dermal fillers, a practitioner would inject something like Juvederm into the desired area – your cheeks, for example – and you’d leave with a noticeable difference, such as higher-looking cheekbones. These fillers would break down over time and you’d go back to the clinic to get the same result again. Profhilo, on the other hand, is injected all over your face in very small amounts and instead of adding volume, it simply kickstarts your body’s own natural collagen and elastin production."

te par tādu Profhilo produktu: https://www.refinery29.com/en-gb/hyaluronic-acid-skin-injection
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Februāris 2022 - 17:07
(Link)
Ahā. Bet nu adatas - vai, nē :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Februāris 2022 - 17:21
(Link)
tu jau vēl jauna!

bet, jā, adatas - tas bija tāds negaidīts pārsteigums, lai gan injekcijas to tā kā iekļauj by default :D
[User Picture]
From:[info]str
Date:22. Februāris 2022 - 18:11
(Link)
arī uztaisīju:) bet vienrez, uz otro apslimu ( kaut kad jāpiesakās vēl)
man gan baigi ātri tās papulas nonāca nost.

bet jāsaprot, ka tas jau tādai labai mitrināšanai:)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:23. Februāris 2022 - 08:56
(Link)
Es gribu vēl par šo lasīt, jo mani arī visi šitie filleri interesē. Bet, Tev, kā cilvēkam kas pats to ir mēģinājis, neliekās ka tas beigās ir baigais scam? Es pati neko neesmu špricējusi bet bija kolēģe kas reliģiozi noskaitīja 400 EUR reizi trīs mēnešos par botox. Vnk liekās tad moš pamazām atlikt priekš facelift un tad ar vienu reizi tas ir gatavs?
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Februāris 2022 - 12:07
(Link)
pilnīgs scam man likās HydraFacial aparātprocedūra :D 90 eur vējā, nos solītā efekta - nekā. nu, vismaz man.

paldies dievam, pie mums botox par 150 eur, un tur ir tāds micro dosing, ka jā, pirmā deva atlaida jau pēc 4 mēnešiem (bet tur atkal jāskatās - karstums, saunas, stipras svīšanas baigi dresē ārā to botoksu no organisma, un es ietrāpīju tieši uz vasaras 35 grādiem, so, varbūt uz vasaru vispār nav jēgas taisīt), bet otrā deva turas labāk. teorētiski, kad to veic profilaksei, tad ar katru reizi aizvien retāk pēc tā botoksa vajadzētu būt vēlmei.

par hialuronskābes injekcijām, nu, vot, šodien es jau skatos, ka varbūt tomēr esmu par agru nozākājusi, un ka tomēr āda izskatās gluži labi, u ntāda kā, hmm, nu nezinu, plump, vai? labi mitrināta, dzīvīga. bet vai tā ir HA vai vienkārši labās ādas diena, kas to lai zina. par agru spriest.

facelift jau laikam ir ap kādiem 60/70 gadiem piedāvājumā, ja uz to ir vēlme. bet ja man būtu daudz naudas, es droši vien izvēlētos kādu thermage vai ultherapy, vai kas jau nu uz to laiku būs izgudrots bez-skalpeļa procedūrās.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Februāris 2022 - 12:09
(Link)
uz nesaistītas nots: es zinu, ka gēteborga no stokholmas nav 1.5 h attālumā, bet ja nu tev 15.04. sanāk būt stokholmā, es būšu tur uz dažām stundām, mēs varētu kopā paēst :D
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:23. Februāris 2022 - 13:35
(Link)
Wow, izklausās, ka skaistums tiešām prasa upurus. Jūtu līdzi. (Un klusiņām apbrīnoju par mērķtiecību.)
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Februāris 2022 - 13:58
(Link)
jā, nu, tas nav TIK traki. dzemdības, vot, tas ir traki, a pāris adatu dūrieni - figņa :)

patīk eksperimentēt un meklēt to, kas der :)
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:23. Februāris 2022 - 21:14
(Link)
Es galīgi, galīgi, galīgi neesmu dzemdību eksperts (neesmu tādām stāvējis ne tuvu), bet vai tad mūsdienās to lietiņu nevar izdarīt ātri un nesāpīgi ar skalpeli? Čiks, un ārā.

> Go to Top
Sviesta Ciba