: who's that girl? - : donoru dienas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 26., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:56 - : donoru dienas

(20 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bumsiic
Date:26. Novembris 2021 - 13:22
(Link)
Darba likuma 74. pants 6. punkts nosaka:
(6) Darbiniekam pēc asins vai asins komponentu nodošanas ārstniecības iestādē ir tiesības uz atpūtas dienu. Darbiniekam un darba devējam vienojoties, šo atpūtas dienu var piešķirt citā laikā, bet ne vēlāk kā viena gada laikā pēc asins vai asins komponentu nodošanas ārstniecības iestādē. Darba devējam ir pienākums apmaksāt ne vairāk kā piecas šādas dienas kalendāra gada laikā, izmaksājot šā panta trešajā daļā noteikto atlīdzību, ja darba līgumā vai darba koplīgumā nav noteikts lielāks apmaksāto atpūtas dienu skaits.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:26. Novembris 2021 - 13:55
(Link)
no šī var secināt, ka vai nu nodod darba laikā un tajā pašā dienā ņem brīvdienu, vai ja gribi brīvu dienu citreiz, tad nodošanas dienā nevari to darīt darba laikā un nevari ņemt brīvu, ja slikti jūties. pareizi?
[User Picture]
From:[info]bumsiic
Date:26. Novembris 2021 - 14:08
(Link)
Ir tiesības nodot asinis darba laikā. Brīvo dienu ņem vai nu to pašu dienu brīvu, vai arī vienojies ar darba devēju, ka ņem jebkuru citu darba dienu brīvu. Mums meitenes ņēma klāt pie atvaļinājuma, kā papildus apmaksātu atvaļinājuma dienu. Bet Tu vari nodot asinis darba laikā ne vairāk kā piecas reizes gadā.

> Go to Top
Sviesta Ciba