: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 12., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:34
jāteic, ka šo ārkārtējo vilni darbā uztveram daudz mierīgāk, lai arī briest nenormāla izmēra problēma ar nevakcinētajiem antivakseriem, kurus nāksies atstādināt no darba un kuriem nāksies atrast aizvietotāju, kas droši vien nebūs iespējams, un tā var palikt skolas bez skolotājiem, ok, tas jau zināms bubulis, un var palikt katlu mājas bez kurinātājiem. ahā, bet kas tad ir tā daļa, kas ir mierīgāka? nu, laikam pati lēmumu pieņemšana iekšēji vairs netiek tik ļoti sasteigta. vai arī tas tikai mans personīgais viena cilvēka burbulis? izstrādājies iekšējais zen? this is weird. no kurienes gan tāds man netipisks miers?

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:12. Oktobris 2021 - 15:00
(Link)
Man ir mierīgāk, jo nav fona baile aplipināt kādu, kurš riska grupā un slimotu smagi. T.i viņiem ir bijusi iespēja savakcinēties, attiecīgi ierobežojumus ievēroju, bet ar stipri mazāku sloga sajūtu
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Oktobris 2021 - 12:51
(Link)
jā, es kā vakcinēta arī neiespringu uz grozījumiem, bet tad atklājās, ka kaut arī pati esmu vakcinēta, visu nevakcinēto bēdas darbā sakritušas uz maniem pleciem. sāka krist pēc tam, kad uzrakstīju ierakstu :D kopš tā brīža mans telefons ir centrāle!
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:12. Oktobris 2021 - 15:53
(Link)
Mani uztrauc vien masīvais lokdauna lobijs un lokdauna iespējamība, un tas, ka bērniem visi pulciņi/sporti atcelti. Citādi kaut kā pie dirsas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Oktobris 2021 - 12:51
(Link)
kas tas par lokdauna lobiju?
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:13. Oktobris 2021 - 13:24
(Link)
90% liberālā tvitera + Dumpis/Fūrmanis/Rācenis, kas medijos prasa visu slēgt + tā ekspertu grupa, kas arī līdzīgas domas pauda
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Oktobris 2021 - 13:29
(Link)
ak, pareizi, šitie frukti.

kā nokāp no tvitera, tā šķiet, ka viss normāli :D
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:12. Oktobris 2021 - 20:54
(Link)
nu 'normāliem' cilvēkiem jau piemīt tāda īpašība, ka, ja vienas un tās pašas vai līdzīgas ķibeles notiek jau n-to reizi, izstrādājas kaut kāda iekšējā imunitāte. man, piemēram, tādas gan nav.
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Oktobris 2021 - 12:53
(Link)
ir mierīgi, kamēr tevi nekādā veidā neskar, me thinks.

> Go to Top
Sviesta Ciba