: who's that girl? - : dr. house

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 28., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:28 - : dr. house
mamma izdomājusi, ka grib plakstiņu operāciju - beidzot es varu paspīdēt ar savām zināšanām procedūru jomā, ja nu viņai sagribas vēl ko papildus.
tā nu redzu, ka mana plazmas procedūra nav nekas briesmīgi kruts, salīdzinot ar visādiem frakcionētajiem lāzeriem, ipl procedūrām asinsvadiem, fotoatjaunošanu un lāzera biorevitalizāciju, tomēr jau pēc plazmas procedūras vien bija jūtams efekts, tā ka, jā, ja to ārkārtējo situāciju atcels šīs skaistumkopšanas sezonas laikā (līdz martam), tad jāmeklē rokā īstā klīnika.

kāpēc es par to sāku domāt atkal?

šodien satiku brālēnu stāvvietā pie t/c. nostāvējām minūtes divdesmit šajā aukstajā vējā un smidzināšanā - un seja vēl aizvien sarkana (jau vairāk par pusotru stundu pagājis). acīmredzot, pirmkārt jādomā par asinsvadu ārstēšanu ar ipl.

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:28. Novembris 2020 - 15:41
(Link)
Tiešām atceltas arī tās? Manuprāt tā neskaitās skaistumkopšana, bet jāinteresējas konkrētajā klīnikā. Paziņa uztaisīja, ir sajūsmā, nebija ne ilgi ne sāpīgi un atlabšana arī esot ātra
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:28. Novembris 2020 - 15:46
(Link)
Nu jā un nedomāju, ka cipari baigi kritīsies un gada laikā pēkšņi kļūs drošāk, manuprāt viņi tomēr ļoti ievēro pašu dezinfekciju u.tml, ja nav citu apstākļu kādēļ ne tagad, es savai mammai teiktu go for it now. Pirms noteikti prasīs testu, atpakaļ pēc procedūras būs jāved kādam citam, bet pati procedūra arī nav stundām ilga, tā beibe teica kopā 20 min
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Novembris 2020 - 18:11
(Link)
par plakstiņu operācijām nudien vēl nezinu, bet aparātprocedūras gan palien zem skaistumkopšanas. esmu pierakstīta uz plazmu 10. decembrī, bet ja ārkārtas situāciju pagarinās, tad tiks pārcelta, tā dermatoloģijas klīnikā vismaz saka. tagad es gan domāju, ka varbūt atkārtotas plazmas vietā noeksperimentēt ar kādu no augstākminētajiem :))
[User Picture]
From:[info]str
Date:28. Novembris 2020 - 17:19
(Link)
arī apceru, ko varētu gribēties uztaisīt, kamēr nekur nav jāiet:)
[User Picture]
From:[info]str
Date:28. Novembris 2020 - 17:20
(Link)
ti plakstiņus man vairs nevajag, bet kādu aparātprocedūru varētu. vai potītes
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:28. Novembris 2020 - 17:46
(Link)
Pavasarī dr.Rodke bija ielikusi sašutumu, ka neļauj strādāt, jo viņi var garantēt sterilitāti un cilvēki grib, jo var neiespringt uz atgūšanos pēc, tāpat sēd mājās
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Decembris 2020 - 15:52
(Link)
diemžēl ļoti daudz kas nav pieejams, bet kā man teica era esthetic, kaut ko var dabūt ar dermatologa nosūtījumu, tad tā uzreiz būs ārstnieciska procedūra (šajā gadījumā runa bija tieši par fotoatjaunošanu).
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:28. Novembris 2020 - 18:54
(Link)
Manai mammai ir bijusi tā plakstiņu operācija, tā tiešām nav īsti skaistumkopšana, to darīja kaut kādā slimnīcā un pat par valsts naudu, kādu laiku bija jāgaida rinda. Neesmu pārliecināta, ka visiem to taisa par valsts naudu, laikam tiem plakstiņiem bija jāiespaido redze/jākarājas jau uz acīm.
Katrā ziņā viņa ir ļoti apmierināta un tiešām izskatās gadus 10 jaunāka nekā pirms tam.
Kaut gan klusi un nemanot šis tas no plānveida medicīnas arī jau ir ciet. Katrā ziņā zinu vismaz 1 gadījumu, kad cilvēkam ir atteikta ļoti gaidīta un ne gluži neatliekama, tomēr diezgan akūti vajadzīga operācija Gaiļezerā. Jo kovids.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Decembris 2020 - 15:55
(Link)
tā ir, valsts apmaksā tikai, ja tev traucē redzei, bet es droši vien labāk uzticētos klīnikai, kas nodarbojas ar plastiskajām operācijām, nevis tiem, kas novērš medicīniskās ņepoladkas.
From:[info]polija
Date:29. Novembris 2020 - 04:24
(Link)
kā saprast "seja sarkana". Man vienmēr, ja esam ilgi nodzīvojušas laukā, aukstumā, ienākot telpās arī seja paliek sarkana. Vaigi ir bijusi nosalusi, visas asinis no tiem aizplūdušas (nu ne visas, but still), lai lieki neatdotu siltumu, siltumā visas ar joni atgriežas atpakaļ..
Tas imho ir dabiski. Jo ilgāk nosaluši, jo ilgāk izsilda..
Var jau, protams, katrā lietā meklēt problēmu, bet nu tak ne jau nezinu kādos gados.
Ādai pirms tās tusēšanas laukā kkāds aizsargsmāķis tika uzziests? Es šāda laikā kā reiz ziekķē kkādus taukainas konsistences - ir oriflame kkāds vairāk gan lūpam domāts, parasto higiēnisko lūpeni. Vnk kko tādu, kas uzliek "tauku" kārtiņu priekšā - uz deguna, uz vaigiem, lai tik traki neatsaltu..
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Novembris 2020 - 18:09
(Link)
neesmu jau pirmo dienu ar pīpi uz jumta - normāla āda ātri aklimatizējas atpakaļ, bet ja ir problēmas ar asinsvadiem, tad nea, un šīs lietas īpaši aktualizējas pēc 30. ja aktualizējas.

> Go to Top
Sviesta Ciba