: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 17., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:29
es vairs nevaru pateikt, cik ilgu laiku tas prasīja, un nevaru saskaitīt, cik kilogramus tas prasīja, bet E vairs neēd banānus.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:18. Novembris 2020 - 07:20
(Link)
A tu viņam devi cik grib visu laiku?
Mums ir puslīdz dozēti (bet ļoti bieži), un tie joprojām ir viena no mīļākajām lietām vēl kopš bebja vecuma. Aprijusi tos banānus ir noteikti kādus 100kg jau, ja ne vairāk :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Novembris 2020 - 09:57
(Link)
Šad tad nācās ierobežot,citreiz nebija varianta nedot, bet lielākoties devu, cik gribēja, cenšoties ne vairāk par 2 dienā. tagad banāns izraisa nulle emocijas :D
From:[info]polija
Date:18. Novembris 2020 - 19:48
(Link)
varbūt tpc, ka tiešām dabūja, cik grib. Es savai tā neesmu atļāvusies. Max 2i dienā, bet nu arī banāns parasti tad bija pie putras ievārījuma vietā, kopā ar jogurtu, kad kkur blandāmies pa mežiem ēdienreizes daļējs aizvietotajš. Kāds pirms/pēc treniņa, sačiem. Bet nekad tā, ka nu tgd ņem un ēd kko "garšīgu" vai tml.
Joprojām ir sajūsmā.
Bet nu btw, ja nemaldos bija kkāds periods, kad negribēja. tās gaumes arī mainās. Ir bijis, ka teiksim sviestu - brīžam obligāti vajag uz maizes un tad bezmaz nograuž pliku sviestu. Tgd atkal jau pusgadu, vispār nekādu sviestmaizi. Diespas, ja būs sviests uzlikts! Pliku maizi labāk grauzīs. :)
[User Picture]
From:[info]au
Date:18. Novembris 2020 - 10:51
(Link)
Tas ir vecums. Ne Āpsis, ne Ūpis vairs banānus neēd. Nē, nu ja Ļoti Vajag, piemēram, pārgājienā, tas jā. Bet ne pēc savas iniciatīvas :)

> Go to Top
Sviesta Ciba