: who's that girl? - : gurķu marinēšana

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 11., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:55 - : gurķu marinēšana

(12 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:11. Augusts 2020 - 15:24
(Link)
man šķiet vienkāršāk ir uzliet verdošo marinādi vienreiz, aizvalcēt vākus, apmest burku uz mutes un iekraut uz diennakti spilvenos, lai izsilst. Gala rezultāts identisks, bet mazāk bīstams process.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:11. Augusts 2020 - 16:16
(Link)
mūsmājās pat nespilveno un neko nemērcē, sabāž burkās garšvielas un gurķus un aplej ar etiķūdeni, aizvalcē un, kad atdzisuši, nes uz pagrabu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 16:27
(Link)
varētu tā pamēģināt ar vienu vai divām burkām, i guess.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:11. Augusts 2020 - 16:50
(Link)
un lai būtu kraukšķīgāki jāliek vairāk mārrutku :)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:11. Augusts 2020 - 17:52
(Link)
Vai ozolu mizas
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:11. Augusts 2020 - 20:29
(Link)
mana mamā lika klāt mārrutku lapas, sūtīja mani pa pļavu savākt. pieļauju, ka arī kraukšķīgumam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 21:11
(Link)
kur visi izrauj tos mārrutkus?
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:11. Augusts 2020 - 21:23
(Link)
Tirgű, tur kur tirgo salātus ir mārrutku saknes, bet spiedīgos laikos esmu arī pirkusi tos kas lielveikalā burciņā

> Go to Top
Sviesta Ciba