|
Augusts 11., 2020
14:55 - : gurķu marinēšana
|
Comments:
man šķiet vienkāršāk ir uzliet verdošo marinādi vienreiz, aizvalcēt vākus, apmest burku uz mutes un iekraut uz diennakti spilvenos, lai izsilst. Gala rezultāts identisks, bet mazāk bīstams process.
| From: | mufs |
Date: | 11. Augusts 2020 - 16:16 |
---|
| | | (Link) |
|
mūsmājās pat nespilveno un neko nemērcē, sabāž burkās garšvielas un gurķus un aplej ar etiķūdeni, aizvalcē un, kad atdzisuši, nes uz pagrabu.
| From: | f |
Date: | 11. Augusts 2020 - 16:27 |
---|
| | | (Link) |
|
varētu tā pamēģināt ar vienu vai divām burkām, i guess.
un lai būtu kraukšķīgāki jāliek vairāk mārrutku :)
| From: | nova |
Date: | 11. Augusts 2020 - 17:52 |
---|
| | | (Link) |
|
Vai ozolu mizas
| From: | _re_ |
Date: | 11. Augusts 2020 - 20:29 |
---|
| | | (Link) |
|
mana mamā lika klāt mārrutku lapas, sūtīja mani pa pļavu savākt. pieļauju, ka arī kraukšķīgumam.
| From: | f |
Date: | 11. Augusts 2020 - 21:11 |
---|
| | | (Link) |
|
kur visi izrauj tos mārrutkus?
Tirgű, tur kur tirgo salātus ir mārrutku saknes, bet spiedīgos laikos esmu arī pirkusi tos kas lielveikalā burciņā |
|
|
Sviesta Ciba |