: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 7., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:39
štrunts ar koronavīrusu! nupat nesen pamodos, acs piepampusi, visas locītavas piepampušas un niez, vēders pumpās vai pleķos, ej nu saproti, daktere saka - alerģija! iedzēru suprastīnu, nekā labāka mājās nav, un man burtiski šermuļi un tirpas skrien pār visurieni. cerams nepiepamps elpceļi.

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]panacea
Date:7. Marts 2020 - 09:21
(Link)
hm, es teiktu, ka piepampušas locītavas pie alerģijas parasti nav. var jau būt, ka var būt, bet tas nav parastais alerģijas simptoms. suprastīns palīdz? un vai ir skaidrība, kāds alergēns to varētu būt izraisījis?
From:[info]polija
Date:7. Marts 2020 - 09:45
(Link)
gluži manas domas par tām locītavām...
Plus jautājums - kkas sāp, vai tikai pietūkušas?
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Marts 2020 - 11:54
(Link)
varbūt ne gluži locītavas, to es pirmajā šokā sarakstīju, bet elkoņi mazliet ir un ceļgali (no priekšpuses, ne no iekšpuses) jūtami. un niez! un vēl pumpas visur !!! gandrīz. pat piere! suprastīns izskatās ka palīdz.

bet tad tā ir kaut kāda nupat izveidojusies alerģija pret produktu, ko esmu lietojusi visu laiku līdz šim, ha
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:7. Marts 2020 - 12:42
(Link)
Nu tā tiem pieaugušiem gadās, welcome to the club :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Marts 2020 - 15:50
(Link)
paldies, vai ziniet, pieaugušie, jums neteikšu :D
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:7. Marts 2020 - 14:25
(Link)
(tas bija domāts kā jautājums)
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Marts 2020 - 15:49
(Link)
tur gan daudz un atšķirīgi, bet vairāk uz pirmo velk. lai būtu vīruss, trūkst temperatūras. lielākā dīvainība ir, ka nevar saprast, no kā tas varētu būt.
From:[info]polija
Date:7. Marts 2020 - 16:17
(Link)
nekas jauns ēsts nav? Nav bijusi saskarsme ar kaut kādiem tīrīšanas līdzekļiem, kaut kādiem augiem? Jaunajā darbā? Man vienreiz trāpīja uz pirksta kkāds augu kaitēkļu smidzināmais (birojā bija uz viena auga mušiņas savairojušās), džīzas!
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Marts 2020 - 18:32
(Link)
vienīgais jaunais, ko es iemēģināju, bija tabakas sildāmais instruments (manējais noplīsis, aizņēmos citu, ne tādu, kā man), un tas svilina to tabaku stiprāk. šodien, attiecīgi, nepīpēju nemaz. tādas domas man vispār tikai tāpēc, ka reiz redzēju video, kur viens džeks rāda, kā viņš viscaur izmeties pumpās, un paziņo, ka tas ir dēļ kaut kā plastmasai līdzīga, kas ir iebūvēts tajās heets cigaretēs (attiecīgi, nevaru atredzēt, kaut arī tas bija vnk bez nekāda pamatojuma, tikpat labi tāda reakcija varēja būt pret jebko citu).
From:[info]polija
Date:7. Marts 2020 - 15:38
(Link)
ā nu, ja niez un tādā ziņā "pietūkušas", tad var gan būt alerģija.. No vīrusiem vienīgais koksaki nāk prātā, bet tikai, ja ir arī uz plaukstām/pēdām kkas.. Bet ar to jau pieaugušie parasti neslimo. Man bērns to koksaki bija norāvis tā, ka neviena vesela pleķa nebija, bet man pašai nekas..

> Go to Top
Sviesta Ciba