: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 27., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:54

(13 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:27. Februāris 2020 - 15:34
(Link)
nēnu var jau drosmīgi apmeklēt arī darbojošos vulkānu vai tml (mok, ja tas ir cilvēka dzīves mēŗkis, ir ok arī tā nomirt), bet nu aizkulties uz kaut kādu nekurieni, noķert to zarazu, iestr;egt kaut kādā nekurienē ar hz kādu veselības aprūpi un iespējām, ok, ja to dara kaut kāda kruta mēŗka labad, tad jā, bet citādi? Nedomāju, ka turp nedoties būtu vērtējam kā gļēvulība. Drīzāk - piesardzība.
Nu ok, skriet pirkt sejas masku, pārtikas krājumus mēnesim un ķert paniku vrb arī nevajag, bet nu ja godīgi, es biju domājusi nopirkt biļetes aizlidot martā uz Liepāju. Laikam nelidošu. Vrb braukšu ar auto.. Jo nu lidostā ir lielāka iespēja sastapt no visādiem vīrusa skartiem nostūriem nākušos.
Ar to brāli es laikam ar tomēr 2ned labāk netiktos :P Ja vien tas nebūtu dzīvības/nāves jautājums.. Nu, ja vien protams, mērķis nav pašam saslimt un ģimeni aplipināt ar kkādu gripveidīgu zarazu ar potenciāli letālām komplikācijām (tā pati pneimonija jau ir pietiekami nopietni).

Plus vēl, kas konkrēti mani uztrauc - pagaidām jau arī nav nekādas info par tiem, kuri izveseļojas - nu izveseļojas un tālāk? Viņiem ir imunitāte, otru reizi nesaslimt, pārslimo un 100% viss, vai arī kaut kas, kaut kur rumpītī tomēr var būt pačakarēts. Otru reizi var/nevar saslimt? Var dabūt kādas antivielas pret šo? Vai otru reizi kāds uzšķauda un aiziet nākamais riņķis?

Personīgi nelepojos ar stipru imūnsistēmu, nav arī kur/pie kā droši izolēt bērnu, attiecīgi jā - mani uztrauc šitā zaraza. Tāpat kā gripa. Un es ļoti gribētu, lai drusku tiktu ierobežota kkāda pārlidošanas brīvība šobrīd..
[User Picture]
From:[info]217
Date:27. Februāris 2020 - 16:55
(Link)
tikko ziņās lasīju, ka viena japaniete 2x saslimusi, lai gan laikam viņi teica, ka nav skaidrs, vai ta pati slimība 2x vai 1x vairākas fāzēs

> Go to Top
Sviesta Ciba