: who's that girl? - : 11 mēneši

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 12., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:04 - : 11 mēneši

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Janvāris 2020 - 15:37
(Link)
Kamēr mazs, ietin lielā dvielī tā lai rokas klāt un tad variē. Esmu arī vnk gāzusi atpakaļ un tad vismaz pirmajai acij čiks un ir. Jo kad galva uz leju, acis veras vaļā, tik jāskatās lai ir stabili, lai vari noturēt un to raiti izdarīt, ja paveicas, tad pat nepaspēj ne sabīties ne arī īsti saprot kas notiek
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Janvāris 2020 - 19:25
(Link)
wonder woman :)
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Janvāris 2020 - 19:59
(Link)
nea, lieti noder patversmes kaķu kopējas pieredze :D

Bet nu visdrausmīgākais brīdis bērnkopibā bija kad 3.bērnam pēc kārtas bija jāizmazga aci, jāpiedod pretīgas zāles un jāizskalo un jāpilina degunā. Trešo noķēris, WC nogāžu uz paklājiņš, visu izdarīju rekordtempā viņam kliedzot nē nē mammīt lūdzu nē nedari man tā, nedari man pāri. Kad tiku galā, gribēju piedzerties, bet nebija izvēles. Vai nu tas vai ab+dobumu skalošana ar šļirci vismaz diviem baidos pat iedomāties cik bieži
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Janvāris 2020 - 20:00
(Link)
Pēc tam acis vismaz mazgāju miegā un pilināšana arī pēc iespējas
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Janvāris 2020 - 21:09
(Link)
mums te tagad trādi rīdi, pamodās ar aizlipušām acīm, kliedz un raud un siekalu jūra, un no rokām neizlaist, domāju - vai tiešām no konjunktivīta tik traki? ja nebūtu acis, domātu, ka zobi. karoče, ož pēc bezmiega nakts.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Janvāris 2020 - 22:55
(Link)
Varbūt adenovīruss, tas var būt arī diezgan nejauks.
Viņi baidās, ja nevar attaisīt acis un tādēļ arī var moaties. Ja ir puņķi, sāc ar atpuņķošanu, vislabāk uzsūkt vai tml. Kad aizmidzis vai drīz celsies, uz plakstiņiem vates tamponu vai marli kompresēm. Siltu, +- ķermeņa temperatūrā, paciņu kumelīšu vai melno tēju bez smaržvielām. Stipru. Ja nav, der arī fizioloģiskais šķīdums vai novārīts ūdens. Var ar mīkstu kokvilnas drānu, da kaut vai dvieli. No ārējā kaktiņa uz iekšējo. Galvenais neienest to puņķi acīs, bet var arī slīpi uz sānu un leju, ja ieķepis skropstās. Kad izmircis labi nāk nost ar sausu vates kociņu maigi paberzējot,bet to drīkst ja bērns guļ un neredz, citādāk pats sev visu ko bāzīs acīs. Un slaucīt ar sausu. Daudz jāmazgā rokas, neurbini sev degunu un procesā laikā nekādi seju, ka neiesēj. Es kad man šis jādara, zupas bļodā ielieku uzreiz visu un tad raiti bet liganām kustībām. Acis mazgāt var biežāk nekā jāpilina, principā pēc vajadzības, bet katrai acij savu tamponu un ja ir rokas iebraukušas ķēpā vai tējā, uzreiz eju mazgāt. Čakras baigais, bet efektu baigi redz. Un vēl bieži jāmaina spilvendrāna, var vienkārši kokvilnas dvieliti vai paladziņu. Ja dikti traki, tad uz katru gulēšanu jaunu (ja asaro un ir izdalījumi). Mazgāt lielos grādos un vēlams gludināt, bieži vēdināt, ja gaiss sauss, tad mitrināt, ja pastaigas palīdz, tad pēc iespējas biežāk, ja vannošana kaitē, tad pēc iespējas retāk. Un pievērs uzmanību mīļajām mantām - cietās der nomazgāt, mīkstās vai nu vešenē vai saldētavā. Var arī vienkārši maisā un uz pāris nedēļām aizmirst. Ja bakteriālā, tad var nepalīdzēt bet virtuālajiem šitāds taimaits ietaupa spēkus un dod efektu.

Ar maziem bērniem profilakse (viss higiēnas čakars ko uzrakstīju augstāk) var būt daudz efektīvāks nekā packāšana ar zālēm, īpaši, ja tas tiešām ir kāds no murgainajiem vīrusiem un kaut kādu vienu mīļu mantiņu, kas ir perēklis, aizmirst
From:[info]polija
Date:12. Janvāris 2020 - 22:04
(Link)
mums jebkura degunā pilināšana/pūšana apmēram šādi. Un tur ir vienīgais variants jāteniski virsū (vai drīzāk bija - tgd pie 3,5 arī tas vairs neder).
BKUS man viena māsiņa prasīja, kāpēc neesmu zāles iepilinājusi degunā (jo nebija kur jāteniski uzmesties virsū?!), teica, ka labi - pati iepilināšot. Gandrīz palika bez zobiem, beigās pilinājām divatā..
tad bērnam bija 1+ gadi... tgd viņai spēks ir audzis.
Tnx god saprāts arī un var vismaz kaut kā kaut drusciņ kko sarunāt. Vai vismaz lai izbēgtu no pūšanas degunā ir gatava dzert visu ko vajag (un pagaidām (tfux3) pastiprināta šķidruma lietošana standarta iesnu un krekšķu gadījumā mūsmājās lieliski palīdz un nekas vairs līdz AB, skalošanai pie LORa un ausīm nenonāk).

> Go to Top
Sviesta Ciba