: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 26., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:09
ar auskariem man tomēr neiet. staigāju ar mācībniekiem, jo no tiem, kurus man uzdāvināja, ausis piepampst un sāk strutot. pat nezinu, kam iet sūdzēties - tai, kas dūra, vai tai, kas pārdeva auskarus. no sudraba un zelta taču nevajadzētu būt sarežģījumiem, vai tad ne?

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]coma
Date:26. Decembris 2019 - 10:19
(Link)
Man drausmīgi ilgi nedzija ausis, jo bija par ciešu tie pirmie auskari, kad sadzija, tad viss bija normāli, bet pagāja, šķiet, gads līdz pilnīgai sadzīšanai. Tagad varu pat bižutēriju.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2019 - 10:27
(Link)
tad laikam jāiegādājas nākamie auskari brīvāki, jo, taisnībsakot, tie otrie ir cieši, bet ne tā, ka diskomforts, tomēr varbūt pietiekami, lai ausis nevarētu sadzīt.

p.s. hugs & kisses svētkos!
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:26. Decembris 2019 - 12:29
(Link)
No sudraba ar visai lielu varbutibu var but visadas problemas. No zelta mazak, bet ari (jo diezvai tas ir tris zelts, un tie citi piejauktie metali rada problemas, vai ari, ja ir tirs zelts, tas ir parak miksts, viegli skrapejas un tajos iekrapejumos bakterijas labprat dzivojas).
Kirurgisakis titans ir vislabakais, kamer dzist.

Un citigi jaskalo ar salsudeni (fiziologisko skidrumu) katru dienu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2019 - 14:33
(Link)
no kāda materiāla ir tie paši pirmie?
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:26. Decembris 2019 - 16:14
(Link)
Jāprasa dūrējam. Pie labiem parasti piedāvā izvēlēties. Es pieļauju, ka ir SSS - surgical stainless steal. Ja nav medicīniskais tērauds vai titāns, tad galīgi nav labi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2019 - 20:21
(Link)
kaut kas jēdzīgs jau ir, jo ar tiem viss labi. otrus lieku uz dažām stundām, "uz svētkiem". bet vispār, thanks par info!
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:27. Decembris 2019 - 08:38
(Link)
Man sāp un sulojas ausis no diezgan daudziem bižutērijas auskariem. Pat pēc pāris stundām jūtu diskomfortu. No sudraba gan nekad nav sāpējuši. Un ir arī tādi bižutērijas auskari, no kuriem ausis nesāp.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:27. Decembris 2019 - 10:49
(Link)
man ļoti ilgi nederēja tie, kas ir uz taisnās adatiņas, tikai liektās kājiņas, kā arī pārāk smagi/bižutērijas sāka sāpēt un sulot

gadiem ilgi pēc izduršanas mans glābējs bija paši lētākie zelta auskari (25 lati)- pavisam tieviņš, apmēram līdzīgs angļu aizdarei, tiko sāka pūžņot, ieliku, lai auss nomierinās. Man bija problēmas ar vienu ausi, domāju,ka tā bija neriktīgi iedurta.

tagad nēsāju vairs tikai sudraba, dažādu kājiņu, problēmas nav bijušas

> Go to Top
Sviesta Ciba