: who's that girl? - : mazie monstriņi

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 14., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:52 - : mazie monstriņi
esmu nobriedusi jaunam portatīvajam. dabūju pēc padoma vērsties pie brāļa, jo pār mani nāca atklāsme, ka es vairs galīgi nezinu, kas ir labs un kas nav. atradu ne tikai padomu, bet arī kompi un tagad gaidu jaunnedēļu, kad atvedīs. esot "mazs monstriņš", kuram baterija turot līdz pat 13 h, un tas nozīmēs, ka es beidzot varēšu darboties ne tikai tad, kad sīkais guļ. viņš arī man ir mazs monstriņš, kurš tūlīt ķeras klāt lādētāja vadam, kā to ierauga, bet bez vada neko nevar padarīt, jo tagadējais, akjel, neģībstiet, bez vada tur 5 sekundes.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:14. Oktobris 2019 - 14:06
(Link)
Esmu ļoti apmierināta ar savu MacBook Air. Atmiņa gan maza, bet mazs, viegls, vismaz gadu ļoti ilgi arī tur baterija. Arī tagad, kad jau sāk palikt vecāks, normāls baterijas ilgums. Un vadam bonuss, ka turas uz magnēta laikam, nevis jāsprauž iekšā, kas parasti rada draudus datoru nogāzt, aizķeroties aiz vada.
[User Picture]
From:[info]au
Date:14. Oktobris 2019 - 14:10
(Link)
jā, mans macbook air ir jau divarpus gadus un nav ne mazāko nolietojuma pazīmju. baterija ir super, es nekad, ar datoru darbojoties, to nelādēju, darbinu līdzīgi kā telefonam - uzlādēju vienu reizi un tad dzīvojos.
un iekšas! brīnišķīgas! nevienas problēmas, neviena vīrusa.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Oktobris 2019 - 21:16
(Link)
svēti nosolos jaunajam taupīt bateriju jau no paša sākuma!
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Oktobris 2019 - 21:14
(Link)
es noteikti arī būtu ļoti apmierināta, ja man būtu macbook air :))

bet izlēmu par labu lenovo t560, jo (atšķirībā no makbuka, khe-khe) to man piedāvāja par draudzīgu cenu (nu un saslavēja, protams, pluss, varot pat kafiju uzliet virsū, un viss būs ōsam, tur esot kaut kādi notekkanāli (vai tiešām šo vārdu raksta tā?).

btw, kruti ar to magnētu, nemaz nezināju!
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:16. Oktobris 2019 - 11:06
(Link)
Mans jauneklis ir stabils Lenovo lietotājs. Pirmais dators ļoti labi strādāja vismaz gadus 3, pirms tam negadījās pakrist (pāris reizes). Tagad esam nopirkuši nākamo Lenovo, dikti apmierināti. Par Tādu Cenu - nu, vienkārši feini!

> Go to Top
Sviesta Ciba