: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 24., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:23
24 dienas reliģiozi pildu fizioterapeites ieteiktos vingrinājumus pret diastāzi, un teikšu, kā ir, nez vai mana vēdera prese jebkad ir jutusies stingrāka. žēl tikai, ka tai pa virsu ir tāds tauku slānis (? šķiet, ka izstaipīta āda, bet gan jau ka tauki), kā nekad iepriekš, muehee, dzīvei gan ir humora izjūta, vajne. bet, ja es aiziešu pie tās terapeites un viņa teiks, ka "vēl mazliet ir", kā viņa teica visas iepriekšējās reizes, kad es nepildīju tos vingrojumus regulāri, es nezinu, būšu dusmīga.

(12 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:24. Septembris 2019 - 10:42
(Link)
Tev beigās bija ķeizars? Man diezgan droši viens tāds draud un ir daži jautājumi 🙄
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Septembris 2019 - 15:46
(Link)
Bija, mhm. Kas interesē?
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:24. Septembris 2019 - 18:03
(Link)
Cik daudz, cik ilgi un cik nopietnu palīdzību Tev vajadzeja pēc tam? Trepes (mājās) bija ok? Kas tur ar tām kompresijas zeķēm? Iedod slimnīcā, jāgādā pašai? Vēl es nesaprotu cik ļoti dzemdību soma plānotā ķeizarā atšķiras no parastajiem ieteikumiem, bet to es saguglešu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Septembris 2019 - 18:56
(Link)
Actually, man bija pretsāpju līdzeklis, ko sākumā deva slimnīcā, bet pēc tam ģim.ārsts izrakstīja, jutu sāpes, kad zāles sāka atlaist. uzreiz nākamo devu. līdz varēju iztikt bez. līdz ar to arī trepes nebija problēma. Ā, nu tikai tūlīt pēc operācijas un nākamajā dienā bija grūti, tur man vīrs palīdzēja piecelties un pārģērbties (pamperus tai skaitā, yay). man bija pēcdzemdību šorti, ķipa spanx, ļoti palīdzēja. pirkām aptiekā pie slimnīcas paši.
ja gribi, vēlāk uzrakstīšu +/- kas bija vajadzīgs man :)
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:24. Septembris 2019 - 19:53
(Link)
Uzraksti lūdzu, jā :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Septembris 2019 - 21:40
(Link)
Rīt pacentīšos :)
Kad Tev nolikts datums?
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Septembris 2019 - 09:37
(Link)
skat. FB!
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:24. Septembris 2019 - 23:47
(Link)
Kādēļ Tu domā, ka Tev būs ķeizars?
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:25. Septembris 2019 - 11:15
(Link)
Milzu mioma + viņš guļ nepareizi. Alternatīvie viedokļi vēl sekos, bet pirmā no ārstēm bija pārliecināta, ka neapgriezīsies, kā arī teica, ka tā pat labāk, jo tā mioma tāpat slāpētu kontrakcijas.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:25. Septembris 2019 - 19:46
(Link)
Cienījams iemesls.
From:[info]iguaana
Date:24. Septembris 2019 - 22:03
(Link)
man arī bija ķeizars- neplānots un akūts gan. vēnu zeķes iedeva slimnīcā Stradiņos. man bija vnk vājprātā sāpes pēc tā, pretsāpju šprices maz līdzēja,bet pieņemu, ka tas tāpēc, ka man bija sākušās kontrakcijas uz max un dzemde nereālā tonusā, tāpēc op bija pasmaga. pēc ķeizara bija diezgan grūti piecelties, staigāt (es gan nebiju gulējusi ntās h utt), bet ļoti noderēja pēcdzemdību josta, kuru lietoju vēl pēc tam katru dienu, lai savāktu vēderu un nofiksētu visu, jo man gan rīiktīgi sāpēja pati rēta un vissviss. vēl es teipojos pēc tam, lai savāktu vēderu un rētu. ja pareizi atceros, deva pretsāpju medikamentus uz mājām svecīšu veidā un tie arī līdzēja.
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Septembris 2019 - 09:36
(Link)
līdzjūtības!

man nebija plānots ķeizars, un manu gadījumu var uzskatīt par ļoti veiksmīgu (pašu operāciju un ātri pārejošās sekas), bet ar plānotajiem laikam vispār 99% veiksmīguma reitam jābūt, ne?

> Go to Top
Sviesta Ciba