: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 7., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:04
tagad vēl tik sagaidīt rudeni un tikt uz dermatoloģijas klīniku, lai beidzot, beidzot, beidzot kaut ko izdarītu ar to manu ādas toni (sarkani vaigi un deguns tad no vēja, tad no saules, tad no šampja glāzes, tad no karstuma, tad no aukstuma. karoče, no dzīvošanas)! galvenais, lai nepasaka, ka "šī procedūra nebūs jums piemērota", kā bija, kad es gaidīju ķīmisko pīlingu. nu labi, par to es nepārdzīvoju, un tur arī gaidīju laikam tikai nedēļu vai divas, un ķīmiskais pīlings tomēr, salīdzinoši, ir nekas. bet te ir ādas apstrāde ar jett plasma lift profi, kas, man ļoti gribas ticēt, nudien dara, ko sola. visi fotogrāfijās "pēc" izskatās krietni labāk.

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Augusts 2019 - 11:34
(Link)
Es sausmiigi atvainojos un iesaku manu komentu tuuliit pat izdzeest, bet juutu pienaakumu tev ieteikt iegugleet gluten red face vai tamliidziigi.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:7. Augusts 2019 - 11:54
(Link)
Un es varu ļoti rekomendēt ieklausīties kihelkonnā, jo principā mana seja atbilst sugar face un izslēdzot ātros OH patiešām kļūst tīra un gluda, bet tikko atsāku, tā uzreiz ikdienas pumpas klāt (un to apjoms atkarīgs no tā, cik daudz apēdu)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Augusts 2019 - 12:01
(Link)
Nu jaa. Ir daudzas taadas lietas, kas naak no ieksas. Piemeeram, caureja. Nebriiniitos, ja cilveeki par caurejas galveno simptomu uzskatiitu bruunas bikses, un pret caureju ciiniitos ar biezaakaam bikseem un dibencauruma piededzinaasanu. Taa buutu diezgan tipiska pieeja muusdienu mediciinai!

F, nu gan vari dzeest manus komentus aaraa, sajaa teemaa man nav meera sajuutas :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Augusts 2019 - 12:36
(Link)
šķiet, nupat salīdzināji manu ilgi gaidīto, sapņoto ādas kopšanas procedūru ar dibencauruma piededzināšanu :D
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Augusts 2019 - 12:46
(Link)
Tikai informaacijai. Tev jaazina, kas ir eriteema, erythema, lai to izsleegtu, un buutu drosa, ka tev nepamatoti neizrakstiis mineeto proceduuru:D
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:7. Augusts 2019 - 12:27
(Link)
Paldies par komentu, this actually explains a lot!
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Augusts 2019 - 12:34
(Link)
tā arī darīju, un jāteic, ka man gan nav gluži tā, kā rāda internets ar tiem glutēniem, betē, es ceru, ka dermatologs man spēs pateikt kaut ko arī par to, bet procedūra jau ne tikai pret sārtumu (kas vairāk velk uz rozāciju), bet arī fotonovecošanu.
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:7. Augusts 2019 - 11:57
(Link)
man visu grūtniecību bija riktīgi smuka āda. normāka, netaukojās, nekādas pumpas. Vopšim krietni sausāka, tagad ir atpakaļ vecā kombinētā, kas laiku pa laikam izmet pa pumpai. Grūtniecības laikā sūdus ēdu ar apbrīnojamu regularitāti, franču maiznīcas bulciņas bija mana ikdiena.
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Augusts 2019 - 12:35
(Link)
heh, man atkal metās pumpas lielāko daļu no termiņa, bet sakrīt tas, ka pēc tam atkal atgriezās mana āda, kāda tā bija, hehe
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:7. Augusts 2019 - 12:40
(Link)
secinājums- hormoni, hormoni, hormoni.
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Augusts 2019 - 12:46
(Link)
ir visa mūsu dzīve

> Go to Top
Sviesta Ciba