: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 12., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:01
"The number one piece of career advice Huffington has is what they tell us on airplanes: "Put your own oxygen mask on first." Huffington says she thinks what women often do is put everything else first, and then put themselves last."
vai ne? jo īpaši nāk prātā mammas, kuras apgalvo, ka pirmajā vietā viņu dzīvē ir bērni. tas gan tāds ļoti redzams un dzirdams piemērs, un bez tā vien ir arī citi, ikdienišķie, pierastie. un tad, kad tu tomēr liec sevi pirmajā vietā, kāds tevi sauc par egoisti. tā jau arī sanāk, bet cik viegli ap dūšu toties, kad izdari lēmumu sev par labu. tik viegli un labi, ka pulgotāju balsis skan kā saucēja balss tuksnesī.

(7 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Marts 2018 - 13:09
(Link)
jā, bet tām mūsu mammu paaudzes sievietēm bieži nemaz nav bijusi iespēja sevi likt pirmajā vietā. un tas 'bērni pirmajā vietā' ir nevis bērnu intereses, izglītība un kaprīzes, bet skarba izdzīvošana kas notiek pēc tam, protams, ir cita lieta
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Marts 2018 - 13:33
(Link)
runa, protams, par to periodu, kad tas vairs nav izdzīvošanas jautājums.
From:[info]mmd
Date:12. Marts 2018 - 14:08
(Link)
Esmu tētis uz pilnu slodzi diviem beerniem - shobriid gan apstaaklji ir sagriezushies kaa virpuljviesulis Arizonaa, bet ir sajuuta, ka nesaproti par ko runaa. Komandeejumi ir nolikti plauktaa un ja nebuutu komanda, kas piekriit “piesegt” mani tuvaakos 3 meeneshus liidz skolnieku briivdienaam - jej bogu ietu prom no darba un dziivotu no pabalsta.

Tai pat laikaa piekriitu, ka veseliigs egoisms ir vieniigaa iespeeja normaali pastaaveet (ilgterminjaa).
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2018 - 08:51
(Link)
baidos, ka absolūti nesaprotu, kā tevis teiktais ierakstās augstāk minētajā. ja runa ir par sievietēm, kuras kā suga ir pieradušas likt visu citu vēlmes augstāk par savējām, un ir pagalam nepierasti šai pasaulei, ja sieviete savas vēlmes liek pirmajā vietā.
[User Picture]
From:[info]217
Date:12. Marts 2018 - 15:35
(Link)
+100
ahh jā, es tagad grūtniecības pēdējās nedēļās vislaik mēģinu stratēģiski izdomāt, kā pēc 3 pirmajiem mēnešiem, kad nekas cits neatliek kā likt sīko pirmajā vietā, jo tas ir izdzīvošanas jautājums, lēnām dabūt atpakaļ savu dzīvi un laiku, nezinu, kaut vai izdomāt, kā ieviest to, ka tad, kad viņa sāks gulēt atsevišķā istabā, ieviest to, ka kamēr mūsu durvis ciet, nedrīkst nākt no rīta vecāku istabā un modināt un kkādus tādus sīkumus.

lai citi sauc par egoismu to, ja neliksi sevi pirmajā vietā, neviens cits to toč nedarīs :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2018 - 08:54
(Link)
es zinu ļoti daudzas mammas, kuras apgalvo, ka "bērni ir pirmajā vietā", kad bērni jau sen kā izauguši, un tā arī dzīvo, un tam arī tic, un, manuprāt, tas ir ļoti skumji, vot.
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2018 - 08:54
(Link)
un jo mazāk jau tie brēkuļi :))

> Go to Top
Sviesta Ciba