: who's that girl? - : revjū

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 12., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:10 - : revjū
pagājuši jau divi mēneši,  kopš iegādājos christine schrammek hydra maximum day cream, un tas ir gandrīz cauri. varu reportēt, ka klīnikā teica: "tas ir tieši tāds pats kā hydra force day cream!" well, it isn't.
nav tā, ka slikts - mitrina uz velna paraušanu. taču hydra force, no kura man bija paraudziņš, ādu ne tikai mitrināja, bet arī nomierināja, un veselas trīs četras dienas es staigāju bez neviena apsārtuma uz sejas.
nu lūk, tāpēc pēdējā mēneša laikā sāku staigāt pa aptiekām un kārtīgi skatīties, ko tad tās piedāvā:
 
1) la roche posay - ejtunost, katrā krēmā pa fragrance, pat tajos, kas domāti jutīgai ādai. viens labākais, ko atradu, bija lipikar baume ap, kur nebija aromatizētāju un pēc kura āda bija gluži patīkama, bet nu tas skaitās ķermeņa krēms, ir mazliet taukains, un tāpēc ne īpaši piemērots sejai ikdienā. vēl viņi piedāvā tādu rosaliac ar serumu, kurš ir tīri patīkams ādai, bet skaidrs, ka rozāciju viņš ārstēt nevar, bet nomierināt ādu un nepadarīt situāciju sliktāku - to gan var. which is a lot.
citādi, paskatījos beautypedia.com, un es gan nezinu, kas tur par ekspertiem, taču, paskatoties sastāvu, man kā neekspertam un nezinātniekam šķiet pārliecinoši. lai slavēts buda par paraudziņu esamību.

2) bioderma - nevienu paraudziņu man neviens nevarēja iedot, bet spriežot pēc apraksta, no sensibio sērijas varbūt kādreiz var arī kaut ko riskēt un pamēģināt. sliktākajā gadījumā, pēc tam krēma atlikumu var izmantot rokām.
ar aptieku repertuāru tas pagaidām ir arī viss.

tagad trešo dienu mēģinu paula's choice paraudziņu komplektu sausai un jutīgai ādai - pagaidām esmu apmierināta. tikai tas 2% bha eksfoliators varbūt tomēr nav jāklāj uz vietām, kur ir apsārtums - sākumā drusciņ kož, bet pēc tam pāriet un nepaliek trakāk sarkans, which is a good thing. I guess. krustojam īkšķus, jo gribētos jau tā kā likties mierā.

(22 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:12. Aprīlis 2017 - 09:48
(Link)
Un iekšķīgi ādai arī kaut ko lieto?
Keramīdi ir provēti?
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 09:54
(Link)
ja nu tikai zivis un avokado :)

karamīdi nav mēģināti.
ko tie dod?

/te jāpiebilst, ka reiz dzēru a vitamīnu, un seja nebija sajūsmā :))
[User Picture]
From:[info]str
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:00
(Link)
CERAMIDE
What it is: Lipid molecules that are found in high concentrations within cell membranes. In the top layer of the skin, ceramides hold skin cells together, forming a protective layer that plumps the skin and retains moisture. (Think of skin cells as the bricks and ceramides as the mortar.)
What it does: In skincare products, ceramides are used to replenish the natural lipids that are lost from exposure to harsh environmental factors, use of drying products, and during in the aging process. They restore moisture, fortify the skin’s natural barrier and help protect it against harm from foreign elements. Ceramides are also particularly effective in treating eczema.
Utt.

Ir arī iekšķīgi lietojami.
Un tie kompleksie vitamīni ādai-(+matiem nagiem) ar ir ok
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:27
(Link)
atradu kaut kādas keramīda kapsulas. vai tiešām ir redzami uzlabojumi?
cik nav lasīts, ka tāds placebo vien ir lielākā daļa vitamīnu.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:46
(Link)
Bet keramīds veicina insulīna un leptīna pretestību. Gribam būt badainas un ar 2 tipa diabētu? Jo tā dabū badainumu un otrā tipa diabētu

Teorētiski, protams, ar visu to iekaisuma faktoru modificēšanu, ja ādas sarkanumu izraisa kā reiz tā tipa citokīni, kas keramīdu klātbūtnē ir mazāk, tad ādas sarkanums/sausums var mazināties.

Pieņemot, ka kapsulās reāli ir keramīdi, un organisms no apēstām kapsulām tos spēs izmantot. Jo vispā rorganisms keramīdus sintezē pats. Īpaši efektīvi, piemēram, pēc pasēdēšanas jonizējošā radiācijā (jo keramīds ir svarīgs solis šūnu nobendēšanas procesā).
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:31
(Link)
Paskatījos uz sastāvu Lipikar Baume AP.... un problēma ar šitiem vienkāršajiem sastāviem (kvī kvī, nav vis-kaut-kas-klāt) ir 'a kāpēc vienkārši nesmērēt tīro, kosmētisko šea sviestu'?
(nu, manā gadījumā, tāpēc, ka ar šea vien nepietiek.) + B vitamīni?

[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:39
(Link)
ir pietiekami daudz variantu, ko likt krēmā, un es nesaprotu, kāpēc tādai firmai kā la roche posay nav krēma jutīgai ādai, kurā nebūtu sastāvdaļu, kas jutīgu ādu tikai vēl vairāk.., khem, irritate. un tad cilvēki, kuriem iepirkumu sarakstā nav nesaprotama ražojuma sviesta, pērk šos vienkāršā sastāva krēmus no labi zināma ražotāja. mystery solved :)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:51
(Link)
Tā bija vairāk personīgais skopumkrupis nevis 'fu fu fū, kāpēc lai kāds pirktu'. Tīri paskatīties 'o, šis kādam palīdz, mb paekspeirmentēt ar lētāku variantu, paskatīties, vai nav efekts'.

Ērts iepakojums un ērta uzsmērēšana (kā reiz tam jau tās daždesmit pārējās sastāvdaļas ir vajadzīgas), nevis glabāšana ledusskapī un kausēšana katrreiz pirms lietošanas, kā reiz ir iemesls iegādāties brendotu krēmu. Cits, ka palasot, rodas vēlme kurbulēt augšā personīgo laboratoriju personīgajām vajadzībām :)

Nu un smaržvielas grūž klāt, lai būtu 'patīkama uzsmērēšana', protams. Patīkamo sajūtu ģenerēšana. štrunts, ka dažiem tas pasliktina tieši to problēmu, ko visam pārējam bija jāuzlabo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 11:35
(Link)
personīgā laboratorija nudien būtu svētība.
un kāpēc es neaizgāju uz ķīmiķiem, a? gan jau tāpēc, ka ķīmiju nejēdzu.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:12. Aprīlis 2017 - 12:04
(Link)
nu, šitā ir organiskā ķīmija (ko skolā praktiski nemācīja) +bioķīmija/bioloģija/medicīna.

Tā kā ar ķīmijas jēgšanu nepietiek.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:24. Aprīlis 2017 - 17:45
(Link)
Klaaaaaaau, par laboratoriju runājot - a kāds viedoklis par Deciem (Ordinary un citiem)? Kā reiz ar Paula's Choice, lasu ka līdzina, naratīvs izskatās ok, cenas it kā arī?
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Aprīlis 2017 - 17:42
(Link)
tāks, tev mani jāapgaismo, kas ir Deci?
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:28. Aprīlis 2017 - 11:59
(Link)
DECIEM
Ordinary ir viņu zīmols, kas ir 'tieši tas, kas rakstīts uz kastītes, ja tu zini, ko tev vajag, bez absurdiem solījumiem un cenas' = 'nevajag izlikties, ka C vitamīns ir kaut kas ūber inovatīvs un dārgs'.

http://theordinary.com/?lang=en
Kanādieši, nedara pāri zvēriņiem un, piem paskaties uz brīdinājumu pie retinola. http://theordinary.com/product/rdn-retinol-1pct-30ml

Vnk tviterī dažas pēdējās dienās sajūsminās.

[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:28. Aprīlis 2017 - 12:02
(Link)
All DECIEM products, across all brands including The Ordinary, are free of parabens, sulphates, mineral oil, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animal oils, benzalkonium chloride, coal tar dyes, formaldehyde, mercury, oxybenzone.

DECIEM’s skincare lines are also cruelty-free, vegan, and fragrance-free.

[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Maijs 2017 - 11:00
(Link)
ah, par the ordinary dzirdēju, jā, ka baisi slavē, nu tā, ka vispār i the zoe report un kas tik vēl ne. ož pēc reklāmas, bet, well, who cares, kamēr produkts labs, bet mēģinājusi neesmu.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:3. Maijs 2017 - 11:14
(Link)
aga, tur tā lieta, ka visi tā slavē, ka nu, ē... nebūtu pirmā reize, kad skincare addiction utml tiek izmantots prasmīgai social reklāmai. " Tāpēc tas jaut, vai produkts labs :)
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:12. Aprīlis 2017 - 10:54
(Link)
es kādreiz mēģināju lietot biodermas mitrinošos krēmus, bet diemžēl viņi mitrināja minimāli, tāpēc atteicos. no sejas mitrinošajiem krēmiem mans favorīts ir šis http://lv.loccitane.com/si-sviesta-sejas-krems,119,3,58647,673921.htm#s=58652 Es gan neesmu pētījusi sastāvu detalizēti, bet esmu ļoti apmierināta.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 11:33
(Link)
ar l'occitane gan nav saskares bijis, nupat uzmetu aci sastāvam, - tev laikam nav jutīga āda, ja?
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:12. Aprīlis 2017 - 12:36
(Link)
nē, nav jūtīga, bet ziemas laikā ir šausmīgi sausa. un šis mitrina ļoti labi.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:12. Aprīlis 2017 - 11:55
(Link)
Pamēģini La Roche Posay Toleriane Ultra fluīdu. Es neko no tām fragrancēm nesaprotu, bet manu ziemas apsārtumu un sausuma pleķus novērš zajebis.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2017 - 13:49
(Link)
āreče, tev jau tur džekpots - "0% preservative / paraben / fragrance / alcohol / colorant / lanolin" :)
es pat tādu nebiju pamanījusi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Aprīlis 2017 - 17:44
(Link)
p.s. pamēģināju arī, un izskatās, ka šādam laikam ir gluži ok, bet uz vakaru jāliek kaut kas stiprāk mitrinošs, bet - nekādu pleķu vai citu alerģisku reakciju, kas ļoti priecē.

> Go to Top
Sviesta Ciba