: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 12., 2017


[info]f09:10 - : revjū
pagājuši jau divi mēneši,  kopš iegādājos christine schrammek hydra maximum day cream, un tas ir gandrīz cauri. varu reportēt, ka klīnikā teica: "tas ir tieši tāds pats kā hydra force day cream!" well, it isn't.
nav tā, ka slikts - mitrina uz velna paraušanu. taču hydra force, no kura man bija paraudziņš, ādu ne tikai mitrināja, bet arī nomierināja, un veselas trīs četras dienas es staigāju bez neviena apsārtuma uz sejas.
nu lūk, tāpēc pēdējā mēneša laikā sāku staigāt pa aptiekām un kārtīgi skatīties, ko tad tās piedāvā:
 
1) la roche posay - ejtunost, katrā krēmā pa fragrance, pat tajos, kas domāti jutīgai ādai. viens labākais, ko atradu, bija lipikar baume ap, kur nebija aromatizētāju un pēc kura āda bija gluži patīkama, bet nu tas skaitās ķermeņa krēms, ir mazliet taukains, un tāpēc ne īpaši piemērots sejai ikdienā. vēl viņi piedāvā tādu rosaliac ar serumu, kurš ir tīri patīkams ādai, bet skaidrs, ka rozāciju viņš ārstēt nevar, bet nomierināt ādu un nepadarīt situāciju sliktāku - to gan var. which is a lot.
citādi, paskatījos beautypedia.com, un es gan nezinu, kas tur par ekspertiem, taču, paskatoties sastāvu, man kā neekspertam un nezinātniekam šķiet pārliecinoši. lai slavēts buda par paraudziņu esamību.

2) bioderma - nevienu paraudziņu man neviens nevarēja iedot, bet spriežot pēc apraksta, no sensibio sērijas varbūt kādreiz var arī kaut ko riskēt un pamēģināt. sliktākajā gadījumā, pēc tam krēma atlikumu var izmantot rokām.
ar aptieku repertuāru tas pagaidām ir arī viss.

tagad trešo dienu mēģinu paula's choice paraudziņu komplektu sausai un jutīgai ādai - pagaidām esmu apmierināta. tikai tas 2% bha eksfoliators varbūt tomēr nav jāklāj uz vietām, kur ir apsārtums - sākumā drusciņ kož, bet pēc tam pāriet un nepaliek trakāk sarkans, which is a good thing. I guess. krustojam īkšķus, jo gribētos jau tā kā likties mierā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba