|
Septembris 6., 2015
11:18 - : cookery nesen atsāku skatīties gordona remzija ultimate cookery course, un no pirmās epizodes pagatavoju cepto papriku ar sīpoliem un baziliku (divas reizes, vienreiz ar baziliku, vienreiz bez), un tas bija tik garšīgi, ka es vairs nekad mūžā neteikšu, ka man negaršo cepta paprika. izrādās, man negaršo vārīta paprika, kādu pavisam vienkārši var dabūt, ja to cep uz mazas uguns. gordons runā, es iedvesmojos.
|
Comments:
| From: | tvarj |
Date: | 6. Septembris 2015 - 11:31 |
---|
| | | (Link) |
|
krāsnī cepta paprika salātos ir a must have :)
| From: | f |
Date: | 6. Septembris 2015 - 11:46 |
---|
| | | (Link) |
|
siekalas saskrien mutē! un ja uzber virsū cukuru, tad ļoti patīkama viegli saldena garša sanāk.
| From: | evy |
Date: | 6. Septembris 2015 - 13:11 |
---|
| | | (Link) |
|
Remzijs ir dievs! Taas seerijas ir tik ljoti pieliiposhas, ka nevar apstaaties skatiities. Un uzreiz gribas visu mest pie malas un skriet virtuvee :D Veel vinja siikajai meitai ir shovs - tillijas kaut kas..neatceros uz sitiena, kaa sauc. To arii veerts paskatiities, jo taadam virtuves amatierim kaa man, tillijas shovaa atrodas vienkaarshi pagatavojamas un garshiigas maltiites ;))
| From: | f |
Date: | 6. Septembris 2015 - 16:25 |
---|
| | | (Link) |
|
vai ne? viņš nudien māk ieinteresēt :) varbūt pleilistē gadīsies arī kaut kas no tillijas, pagaidām gan esmu līdz ausīm iekšā gatavošanas kursā. man patīk, ka viņš stāsta par tehniku, ko nevar dzirdēt citos šovos.
uzklikšķinu uz linka, un sāku skatīties!
| From: | f |
Date: | 6. Septembris 2015 - 16:26 |
---|
| | | (Link) |
|
katrā sērijā var atrast vismaz vienu recepti, kuras sastāvdaļas nav nemaz īpaši jāmeklē, kas ir liels pluss.
| From: | tvarj |
Date: | 6. Septembris 2015 - 18:28 |
---|
| | | (Link) |
|
es starp citu šodien arī saskatījos kulināro šovu, tikai citu. ir tāds Take home chef, dikti vecs, bet man patīk. smieklīgi skatīties kā mājsaimniecītes kūst un sarkst no tā zilacainā, neeeenormāli simpātiskā austrāļa. |
|
|
Sviesta Ciba |