|
Marts 2., 2015
Comments:
| From: | str |
Date: | 2. Marts 2015 - 14:30 |
---|
| | | (Link) |
|
ok , a sveistmaize ar rudzu maizi ( nu tādu rudzu maizi, kur tikai rudzu milti) neder?
| From: | f |
Date: | 2. Marts 2015 - 15:27 |
---|
| | | (Link) |
|
jāskatās, kas tie par rudzu miltiem. cik es sapratu, tad kopš 60tajiem, piem., ir tā, ka kviešu milti tur ir tā samutējušies, ka no tā sastāva, kas tur bija sākumā, tagad vellsviņzin, kas ir palicis, tāpēc daudziem it kā esot tā glutēna nepanesība.
par rudzu maizi tiešām nezinu, bet principa ir tā, ka - ja nu nudien to maizi jāēd maizi, tad labāk to, kas no rudzu miltiem, bet arī nekas spīdošs neesot.
Vairumā gadījumu būs sliktāk. Baltmaize ir pufīga. Rupjmaize ir smaga. Kārtīga rupjmaizes šķēle ir līdzvērtīga tādam nelielam, bet jaukam Cielaviņas gabalam. |
|
|
Sviesta Ciba |