: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 2., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:19

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:2. Marts 2015 - 14:30
(Link)
ok , a sveistmaize ar rudzu maizi ( nu tādu rudzu maizi, kur tikai rudzu milti) neder?
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2015 - 15:27
(Link)
jāskatās, kas tie par rudzu miltiem.
cik es sapratu, tad kopš 60tajiem, piem., ir tā, ka kviešu milti tur ir tā samutējušies, ka no tā sastāva, kas tur bija sākumā, tagad vellsviņzin, kas ir palicis, tāpēc daudziem it kā esot tā glutēna nepanesība.

par rudzu maizi tiešām nezinu, bet principa ir tā, ka - ja nu nudien to maizi jāēd maizi, tad labāk to, kas no rudzu miltiem, bet arī nekas spīdošs neesot.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:2. Marts 2015 - 17:27
(Link)
Vairumā gadījumu būs sliktāk.
Baltmaize ir pufīga. Rupjmaize ir smaga. Kārtīga rupjmaizes šķēle ir līdzvērtīga tādam nelielam, bet jaukam Cielaviņas gabalam.

> Go to Top
Sviesta Ciba