: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 20., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:22

(65 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Novembris 2014 - 15:10
(Link)
Problēma, manuprāt, ir vispār tajā, ka nelieli fiziski defekti, kuriem nudien nevajadzētu traucēt, tev šķiet kaut kas tāds, kā dēļ būtu masveidā jāiet skriet, un kuru dēļ vispār ir jānoveļ kaut kāda "vaina" vai pat "jāgrib novelt vainu". Viss tas naratīvs, ka pumpas, strijas un celulīts ir kaut kas slikts, no kā būtu par visām varītēm jātiek vaļā un par ko bērni nedrīkst pat uzzināt, jo āāā šausmas tas taču nav normāli.

Kā arī tas, ka veselīgs dzīvesveids vispār tiek skatīts, izejot no šī punkta, nu bezmazvai "pumpas ir dieva sods par to, ka tev garšo šokolāde". Džīz. Manuprāt, veselīgs dzīvesveids = justies labi savā ķermenī, sniegt ķermenim visu to, kas nepieciešams, nepārspīlēt ar kaitīgo & neķert kreņķi par sīkiem defektiem, kas nekādā veidā neietekmē veselību. [Protams, tas ir drusku grūtāk pusaudža vecumā, kad tev liekas, ka visi uz tevi blenž, kamdēļ arī ieviešam audzinošos palīglīdzekļus.]
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 15:24
(Link)
tas viss nav veselīga dzīvesveida rezultāts, that's what i'm saying.
tu domā es sportoju katru dienu un neēdu saldumus vai arī kādu citu ēdienu vairāk, nekā vajadzētu? protams, ka ne! un, līdz ar to, man ir riepa uz vēdera. es gan neteikšu, ka šajos grādos tā mani baigi aizsargā no aukstuma :)
[User Picture]
From:[info]au
Date:20. Novembris 2014 - 15:31
(Link)
piedod, bet man liekas, ka Tavā izpratnē "Tava riepa" ir kas tāds, ko es, visticamāk, nemaz nemanītu ;)
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 16:51
(Link)
cik nepareizs iespaids par mani radies :))
nopietni, teorijā es visu zinu lieliski, tas nenozīmē, ka sekoju tam praksē, voila!
[User Picture]
From:[info]imix
Date:20. Novembris 2014 - 17:38
(Link)
bildi studijā !!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Novembris 2014 - 15:55
(Link)
heh, mana riepa arī nav no tām, kuras krokās var iebāzt rokas, lai sasildītos :) vienkārši pilnīgi beztauku variants IR salīgāks nekā cilvēks ar nelielu tauku rezervīti.

bet nu botoms lains ir tāds, ka man šķiet, ka cilvēks, kas labprāt ēd savus mīļākos ēdienus (iespēju robežās aizstājot ar veselīgākām alternatīvām, bet nu ne iz sērijas "kārotās šokolādes vietā palutināšu sevi ar tvaicētiem burkāniem") un ik pārdienas dabū normālu fizisko slodzi, jūtas labi da neuzrāda citas labojamas veselības problēmas, var justies diezgan šainī-hepī par to, kā ar sevi apietas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 17:01
(Link)
es sevi mierinu ar tādu domu, bet ziemā tik un tā ir auksti :))
labi, anyways, man šķiet mēs te viena otru gribam par muļķēm uzskatīt. tu domā, ka es domāju, un es domāju, ka tu domā, un tas ne pie kā laba nenoved. nekad neesmu kauninājusi iepriekšminēto, un katrs ķemenis ir tāds, kāds tas ir, un ja vien esi apmierināts pats ar sevi, ideāli. a ja neesi, tad kaut kas jāmaina, un viss. man šķiet, ka šāda normalizēšana (asv aptaukojušās sievietes sauc galanti par "curvy"; un arī curvy sievietes sauc par curvy) nav pati labākā stratēģija, pat ja doma ir laba - ieaudzināt bērniem, ka mēs esam dažādi, visādi un savādāki arī.
bet nu, tu, protams, drīksti domāt, ka es, ieraugot ādas defektus, ģībstu un skrienu cilvēkam piedāvāt trenažiera zāles abonomentus :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Novembris 2014 - 17:17
(Link)
Nu, izklausījies, ka tā arī būtu, ja :D

Bet man šķiet, ka tas, ko mēs no amurikas sadzirdam, ir nevis viņu realitāte (kur resnus cilvēkus tiešām reālistiski pazemo), bet tikai pretdarbība viņu realitātei. Un, cik esmu lasījusi šīs atraugas par tēmu, man liekas diezgan normāls arguments, ka uzbrauciens cilvēka ķermenim nekādā veidā neveicina patiesi veselīgu dzīvesveidu (nu tb ir baigi neforši sākt "pareizi ēst" un "sportot" tikai tādēļ, ka ienīsti savu ķermeni, vai vismaz tev ir iestāstīts, ka to vajag ienīst).

Nu, t.i., ja cilvēks iekš LV ir resns, tad parasti par to tiek runāts tikai tad, kad cilvēks pats šo tēmu paceļ (un sarunu biedrs izliekas, ka nesaprot, par ko ir runa :D), un cilvēki vispār nav pieraduši baigi ievērot citu ķermeņa apjomus/parametrus (laigan figviņzin, es jau vispār dzīvoju laimes burbulītī, kurā esmu ievērojusi celulītu tipa divas reizes mūžā, attiecīgi pieņemu, ka neviens cits arī neievēro), bet viņiem ir drusku citāda kultūra. Or lack thereof.

> Go to Top
Sviesta Ciba