: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 20., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:22

(65 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:20. Novembris 2014 - 13:38
(Link)
nē, tev veicās! :)
es diezgan daudz sportoju, ēdu laikam mazliet labāk kā vidusmērs, bet tas tur jau sēž gadus 7. Es gan vairs neskrienu, man nepatīk, bet kādreiz skrēju pa 8km vairākas reizes nedēļā, nav laikam nekādu man piemērotu metožu, vienīgi tas, ka ar vecumu paliks vienalga.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 14:53
(Link)
tā īsti nebija veiksme, es katru dienu sēdēju uz trenežara un svīdināju savu pēcpusi uz vella paraušanu. (but i know what you meant :) )
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:21. Novembris 2014 - 21:20
(Link)
daudzējādā ziņā tas, kā izkārtojas tauku slānis un kā viņš pazūd ir ģenētika. 2 cilvēki ar līdzīgām proporcijām var līdzīgi sportot un vienam celulīts mazināsies, bet otram ne. veiksminieks ir tas, kuram mazinās. t.i. veiksmīga ģenētika šajā gadījumā.
+ es esmu redzējusi gana daudz tievu meiteņu ar pamatīgu celulītu un pļurīgām kājām (ja tā var izteikties), lai nebūtu jādomā, ka celulīts nāk tikai no liekā svara.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Novembris 2014 - 12:59
(Link)
nav jau nav, liekais svars tikai dikti palīdz. bet, rekur nupat lasīju, ka ģenētika atbild par 50%, un es gribu likt lielāku uzsvaru uz tiem 50%, kas ir mūsu rokās. labs miegs, aktīvs dzīvesveids un pareizs uzturs - tās ir lietas, kas ir mūsu rokās. jaunībā daudzi var ēst hamburgerus un ne[pieņemties svarā. bet, gadiem ejot, tas lielākoties mainās. un nav teikts, ka ģenētikas dēļ. vnk nevar visu laiku dzīvot, kā labpatīk, un cerēt, ka organisms pats tiks galā. nu, tā es domāju, zinātnisku pētījumu neesmu veikusi. ja nu vienīgi uz sevis :)

kad ilgāku laiku padzīvo "pēc priekšrakstiem", organisms ļoti jūtīgi uztver kaut ko, kas tam nenāk par labu.

> Go to Top
Sviesta Ciba