: who's that girl? - : lietišķā diena ziņo

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 - : lietišķā diena ziņo

(108 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 10:47
(Link)
Un?
[User Picture]
From:[info]aardark
Date:14. Novembris 2012 - 10:52
(Link)
Un mazajiem uzņēmējiem uzlabojas konkurences iespējas.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 11:01
(Link)
Kādiem mazajiem uzņēmējiem? Tiem, kuri tur mazus un smirdīgus veikaliņus, kuros nekā nav un kuru vienīgā reālā funkcija ir tirgot alkoholu sīkajiem un alkoholiķiem? Jā, nu tos toč vajag atbalstīt!
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:14. Novembris 2012 - 11:00
(Link)
Un nodokļu ienākumi nemainīsies nemaz, jo pircēji pirks citās dienās, bet no svētdienu blandoņām un skatītājiem, kas uz veikalu brīvdienās iet kā uz muzeju, tāpat nav nekādas jēgas ne tirgotājiem, ne nodokļu iekasētājiem.

Sou, vienkārši tiks savādāk pavadītas svētdienas, nevis staigājot pa t/c.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 11:03
(Link)
Nezinu, es svētdienas nepavadu staigājot pa veikaliem, bet man patīk tas, ka es uz veikalu varu aiziet / aizbraukt jebkurā brīdī. Kaut kādas izmaiņas šajā kārtībā man radīs tikai neērtības.

Un, ja kāds vēlas brīvdienas pavadīt veikalā, tad tās ir viņa tiesības.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 11:07
(Link)
man īpaši patīk šitais viedoklis, ka svētdienās cilvēki "blandās pa veikaliem". man personīgi ir konkrēti viena diena nedēļā, kad es varu iepirkt pārtikas krājumus, malku utml pirmās nepieciešamības preces turpmākajai nedēļai. un tā ir svētdiena. blandoņas, bļaģ.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:14. Novembris 2012 - 11:14
(Link)
Re, ir arī pozitīvie piemēri.
Kad strādāju tirdzniecībā vienā no t/c , secinājums bija, ka svētdienas ir ļoooti tukšas dienas. Cilvēki pastaigājās veikalā kā pa parku. Labs laiks, cilvēku mazāk, slikts - vairāk. Bet cilvēku, nevis pircēju.

Jā, tas nozīmē, ka samazināsies darba laiks/stundu skaits mēnesī. Bet ienākumi veikalam nesamazinās. Šādās situācijās vienmēr ir ieguvēji un zaudētāji. Un ir tie, kuriem ikdiena tāpēc nemainās.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 11:25
(Link)
tasirkā - ja īsāks darba laiks, nesamazinās ienākumi veikalam. man ir veikals, es diezgan precīzi varu pateikt, kā samazinās ienākumi, uz vienu dienu to aizverot.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Novembris 2012 - 11:36
(Link)
maximai par 1/7, rimčikam par 13% nedēļā.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:14. Novembris 2012 - 11:41
(Link)
Pārtikas veikalam jā, bet, piemēram, apģērbu veikalam diez vai, ja arī citi veikali nestrādā tajā laikā. Tad nopirks tad, kad veikals būs vaļā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 11:45
(Link)
totalitārā veikalu iekārta, aha. tev nebūs strādāt ilgāk nekā kaimiņam, lai pasargdies pie tevis neienāktu kāds apmeklētājs, kurš citādi būtu aizgājis pie viņa.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 13:01
(Link)
interesanti. mana pieredze kā ex-pārdevējai šmotku bodē bija mazliet cita. lielākie ieņēmumi bija kā reiz 6dien un 7dien. un svētkos. atceros, kā strādāju vienās lieldienās. līdz kādiem diviem neviena cilvēka, toties pēc tam tāds gāziens, ka cilvēkus veikalā nācās laist iekšā nelielām grupām. principā savācām tikpat daudz, cik pa visu pārējo nedēļu [saprotams - ja jāsapērk drēbes visiem ģimenes locekļiem, tad labāk ņemt to visu ģimeni, kamēr tā savākusies pie svētku galda un stiept uz veikalu, laika menedžments]. turklāt juglas t/c, nekādā ne centrā.

> Go to Top
Sviesta Ciba