: who's that girl? - : acu ēnas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 11., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:17 - : acu ēnas
pagādāju, tātad, calvin klein. pirms tam man iecienītākās bija artdeco, - i labas, i pa kabatai, tā ka pirkums nav jāplāno mēnesi iepriekš. un artdeco ēnas izrādījās labākas, nekā ck. i'm sorry, but it's true. kārtējo reizi pierādās mana pārliecība, ka sakarīgas mantas ražo tikai tie, kam attiecīgā prece ir specialitāte. calvin klein, galu galā, specialitāte ir apģērbi. artdeco - kosmētika. hermes - lakati. guerlain - smaržas. lūk, tur arī būs kvalitāte. par hermes somu kvalitāti nemāku spriest, bet, ņemot vērā to, cik nesamērīga cena tām ir, tur simt punktu kaut kas nav riktīgi, bet pārāk mazs skaits cilvēku tiek pie viņu nēsāšanas, un, ņemot vērā daudzās nulles uz cenu zīmes, viņiem noteikti ir kauns atzīties, ka pilnīgi lieki izmetuši naudu.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]missalise
Date:11. Janvāris 2012 - 16:31
(Link)
Man artdeco arī patīk.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:11. Janvāris 2012 - 16:36
(Link)
es vabše neko no acu ēnām nejēdzu,man viņas tikai izbirst pa somu pēc tam,kad pirmjās dienās pazaudēju to pipsīti, tfu, aplikatoru ...
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Janvāris 2012 - 16:39
(Link)
un labi, ka pazaudē, jo ēnas daudz labāk klājas ar otiņu :)
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:11. Janvāris 2012 - 16:48
(Link)
whaaaatt???

mani sauc mufs, man ir 31 gads un es nemāku pielietot acu ēnas.hahahhaah

man vienmēr liekas,ka ja saķepinās gana daudz tušas,tad tāpat neko garām nevarēs redzēt. vai vabše slinkums krāsoties.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Janvāris 2012 - 21:06
(Link)
nununu. why should you know? :) ražotāji jau arī liek klāt aplikatorus, kam saknē ir "apply", vai ne. un nav jau tā, ka nevar uzklāt ar aplikatoru. bet ar aplikatoru labāk pielabot. un klāt - krietni ērtāk ir ar otiņu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Janvāris 2012 - 21:44
(Link)
++++++!!!!

nekad neticēju, bet tiklīdz iegādājies kaut vienu sakarīgas kvalitātes otiņu, you never go back! tur pat nevar vārdos izteikt to starpību, man tagad vēmiens nāk, skatoties uz tām pievienotajām otiņām. es, teiksim, baigi daudz nemālējos ar ēnām, tikai ar zīmuli, bet man liekas, katram vajag vienu otiņu acu ēnu uzklāšanai un izsmērēšanai, un vienu plakano, ar kuru vilkt līnijas, vai detalizētāk izzīmēt aci. nezinu nekādus profesionālos nosaukumus, tikai zinu, ka tās otiņas dara brīnumus pat rokās, kas aug no pakaļas!

> Go to Top
Sviesta Ciba