: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 27., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:46

(54 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:27. Novembris 2011 - 17:11
(Link)
Ij neiedomājies lietot saldēto mīklu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Novembris 2011 - 17:25
(Link)
jau lasu recepti, un saskaņā ar to, vajag izbrīvēt visu dienu, lai tos pagatavotu :D
bet es ticu, ka rezultāts ir tā vērts.
[User Picture]
From:[info]zin
Date:27. Novembris 2011 - 17:35
(Link)
pašam gatavot to mīklu ir baisa ķēpa.
un cik esmu lietojusi, man teshla šķiet baigi ok. vnk vajag atkausēt pirms tam, vislabāk sadalot tās plēksnītes un pārsedzot ar pārtikas plēvi vai ko taml, lai neapkalst.
man šķeit, var mierīgi arī nesaldēt pa visu
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Novembris 2011 - 17:49
(Link)
un kā ar sviestu? tas jau ir tur vai tomēr nē?

it kā aprakstā neizklausās sarežģīti, tikai laikietilpīgi.
[User Picture]
From:[info]zin
Date:27. Novembris 2011 - 17:59
(Link)
rekur te ir mandeļu kruasāni, arī taisīt no saldētas mīklas: http://bakingdom.com/2011/06/semi-homemade-almond-croissants.html
ja gribi parastos, tad vnk tur, kur viņa ziež to mandeļu pilījumu, plānā kārtiņā uzsmērē mīkstu sviestu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Novembris 2011 - 18:09
(Link)
es laikam riskēšu taisīt no sākuma. citādi man pārāk daudz neskaidrību :)
[User Picture]
From:[info]zin
Date:27. Novembris 2011 - 17:36
(Link)
tip tā ir jau kārtainā mīkla, atteicīgi visas tās n-tās rullēšanas nav jāizveidc

> Go to Top
Sviesta Ciba