|
Novembris 27., 2011
Comments:
Ij neiedomājies lietot saldēto mīklu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| From: | f |
Date: | 27. Novembris 2011 - 17:25 |
---|
| | | (Link) |
|
jau lasu recepti, un saskaņā ar to, vajag izbrīvēt visu dienu, lai tos pagatavotu :D bet es ticu, ka rezultāts ir tā vērts.
| From: | zin |
Date: | 27. Novembris 2011 - 17:35 |
---|
| | | (Link) |
|
pašam gatavot to mīklu ir baisa ķēpa. un cik esmu lietojusi, man teshla šķiet baigi ok. vnk vajag atkausēt pirms tam, vislabāk sadalot tās plēksnītes un pārsedzot ar pārtikas plēvi vai ko taml, lai neapkalst. man šķeit, var mierīgi arī nesaldēt pa visu
| From: | f |
Date: | 27. Novembris 2011 - 17:49 |
---|
| | | (Link) |
|
un kā ar sviestu? tas jau ir tur vai tomēr nē?
it kā aprakstā neizklausās sarežģīti, tikai laikietilpīgi.
| From: | zin |
Date: | 27. Novembris 2011 - 17:59 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | f |
Date: | 27. Novembris 2011 - 18:09 |
---|
| | | (Link) |
|
es laikam riskēšu taisīt no sākuma. citādi man pārāk daudz neskaidrību :)
| From: | zin |
Date: | 27. Novembris 2011 - 17:36 |
---|
| | | (Link) |
|
tip tā ir jau kārtainā mīkla, atteicīgi visas tās n-tās rullēšanas nav jāizveidc |
|
|
Sviesta Ciba |