: who's that girl? - : pēc 40 minūšu rūpīgas pavārgrāmatu šķirstīšanas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 26., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:08 - : pēc 40 minūšu rūpīgas pavārgrāmatu šķirstīšanas

(28 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]
Date:26. Septembris 2011 - 23:23
(Link)
nēbettiešām, šajā ziņā dzīvot tiešām kļuvis vieglāk. kā ieej restorānā, tā pasūti vienu no divām opcijām un mieriņš.
mani tikai tas takeaway fooda jautājums sāpina, bet nu labi, ganjau. ar laiku.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Septembris 2011 - 23:25
(Link)
tikmēr būs jāiztiek ar take-away fūdu no mājām. galnais, vajag tik smuku kastīti, kur uzglabāt, un tad gardu muti parciņā notiesāt :)
From:[info]
Date:26. Septembris 2011 - 23:28
(Link)
tak sakratās un sasilst.
[User Picture]
From:[info]felipe
Date:26. Septembris 2011 - 23:29
(Link)
vai sasalst
From:[info]
Date:26. Septembris 2011 - 23:30
(Link)
arī tas, jā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Septembris 2011 - 23:32
(Link)
pareiza iesaiņošana un līmeniskums is the key!
From:[info]
Date:26. Septembris 2011 - 23:33
(Link)
man kaut kā nenosakāmu iemeslu dēļ vienmēr ir tikai apaļas formas somas, par līmeniskumu var aizmirst.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Septembris 2011 - 23:37
(Link)
nujā, mana mīļākā soma arī nav palikusi neskarta. manuprāt, kabaču sautējums negribēja palikt iekšā..
From:[info]zirka
Date:27. Septembris 2011 - 00:28
(Link)
vot, es šiten te tagad veģetēju arī. beidzot nav māmuļas, kas sakņu zupu un dārzeņu stūķi bāzē uz gaļas. un šiten mazs cālis maksā kā auns, atšķirībā no alkogoļa. tā ka sāc sūtīt man receptes, es tagad tikai pa virtuvi.

> Go to Top
Sviesta Ciba