|
Septembris 26., 2011
23:08 - : pēc 40 minūšu rūpīgas pavārgrāmatu šķirstīšanas
|
Comments:
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:23 |
---|
| | | (Link) |
|
nēbettiešām, šajā ziņā dzīvot tiešām kļuvis vieglāk. kā ieej restorānā, tā pasūti vienu no divām opcijām un mieriņš. mani tikai tas takeaway fooda jautājums sāpina, bet nu labi, ganjau. ar laiku.
| From: | f |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:25 |
---|
| | | (Link) |
|
tikmēr būs jāiztiek ar take-away fūdu no mājām. galnais, vajag tik smuku kastīti, kur uzglabāt, un tad gardu muti parciņā notiesāt :)
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:28 |
---|
| | | (Link) |
|
tak sakratās un sasilst.
| From: | felipe |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:29 |
---|
| | | (Link) |
|
vai sasalst
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:30 |
---|
| | | (Link) |
|
arī tas, jā.
| From: | f |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:32 |
---|
| | | (Link) |
|
pareiza iesaiņošana un līmeniskums is the key!
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:33 |
---|
| | | (Link) |
|
man kaut kā nenosakāmu iemeslu dēļ vienmēr ir tikai apaļas formas somas, par līmeniskumu var aizmirst.
| From: | f |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:37 |
---|
| | | (Link) |
|
nujā, mana mīļākā soma arī nav palikusi neskarta. manuprāt, kabaču sautējums negribēja palikt iekšā..
From: | zirka |
Date: | 27. Septembris 2011 - 00:28 |
---|
| | | (Link) |
|
vot, es šiten te tagad veģetēju arī. beidzot nav māmuļas, kas sakņu zupu un dārzeņu stūķi bāzē uz gaļas. un šiten mazs cālis maksā kā auns, atšķirībā no alkogoļa. tā ka sāc sūtīt man receptes, es tagad tikai pa virtuvi. |
|
|
Sviesta Ciba |