|
Septembris 26., 2011
23:08 - : pēc 40 minūšu rūpīgas pavārgrāmatu šķirstīšanas
|
Comments:
| From: | felipe |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:29 |
---|
| | | (Link) |
|
vai sasalst
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:30 |
---|
| | | (Link) |
|
arī tas, jā.
| From: | f |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:32 |
---|
| | | (Link) |
|
pareiza iesaiņošana un līmeniskums is the key!
From: | |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:33 |
---|
| | | (Link) |
|
man kaut kā nenosakāmu iemeslu dēļ vienmēr ir tikai apaļas formas somas, par līmeniskumu var aizmirst.
| From: | f |
Date: | 26. Septembris 2011 - 23:37 |
---|
| | | (Link) |
|
nujā, mana mīļākā soma arī nav palikusi neskarta. manuprāt, kabaču sautējums negribēja palikt iekšā.. |
|
|
Sviesta Ciba |