|
Aprīlis 21., 2011
Comments:
Droši vien apcep šampjus, pielej buljonu un krējumu, sablenderē. Tā es to darītu.
| From: | f |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:26 |
---|
| | | (Link) |
|
tāds man arī ir plāns, tikai - kas par buljonu?
| From: | kants |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:31 |
---|
| | | (Link) |
|
kaut vai no kubiņa, ja nav kāds normāls kaltēto dārzeņu maisījums, ko sālsūdeni uzvārīt ar pāris lauru lapām, pipariem etc. garšvelām.
| From: | kants |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:33 |
---|
| | | (Link) |
|
+ vēl es tos saceptos (ar sīpolu, biku) šampinjonus vēl pavārītu tajā bulonā, tad izņemtu lauru lapas, sablenderētu, tikai beigās ieblenderētu slado krējumu un ēd. kar.balzamiko un tad uzkarsetu līdz pirmajiem burbuļiem. |
|
|
Sviesta Ciba |