|
Aprīlis 21., 2011
Comments:
| From: | f |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:46 |
---|
| | | (Link) |
|
jāatzīst, šampinjonu krēmzupa ir ilgi kāroto "ēdienu, kas jāpagatavo" sarakstā. kopš es pirmo reizi (nesmejies!) to pagaršoju čili picā.
which reminds me, ka aizmirsu pūdēto sieru!
From: | |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:48 |
---|
| | | (Link) |
|
man ir aizdomas, ka čilipicā viņai liek klāt sintētiskās aromātvielas, jo TIK intensīvi normāla zupa smaržot nevar. bet var iztikt arī bez pūdētā siera; kas vēl Tev ir ledusskapī/skapī/..?
| From: | f |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:55 |
---|
| | | (Link) |
|
no sieriem sanāk tikai lapzemes siers, bet to es vispār nezinu, kā ēd :D
From: | |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:58 |
---|
| | | (Link) |
|
nu kāpēc uzreiz sieru. var rupjmaizes vai baltmaizes/ķiplociņa grauzdiņus sataisīt, piemēram. vai baltmaizes/čili. var sakapātus pētersīļus pāri pārkaisīt. vai sacept sīpolus mazā sviesta daudzumā ar baltajiem pipariem vai drupinātiem melnajiem un sabērt virsū.
From: | |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:59 |
---|
| | | (Link) |
|
ierakstīju un sajutos kā cilvēks, kas prot gatavot ēst, lol.
| From: | f |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:25 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, grauzdiņi, tie būs, un, nu, bez siera vienkārši būs jāiztiek. galnais, ka šampinjoni un saldais krējums ir, tad jau pārējais sekundāri.
From: | |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:02 |
---|
| | | (Link) |
|
un lapzemes siers garšo dievīgi kopā ar lāceņu ievārījumu un grauzdētu maizīti ar sviestu, om nom nom
| From: | f |
Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:28 |
---|
| | | (Link) |
|
sierus man vispār tendence ēst pa pliko - nekad nevar nošaut greizi :)) |
|
|
Sviesta Ciba |