|
|
|
Aprīlis 21., 2011
Comments:
| From: | ![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif) |
| Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:58 |
|---|
| | | (Link) |
|
nu kāpēc uzreiz sieru. var rupjmaizes vai baltmaizes/ķiplociņa grauzdiņus sataisīt, piemēram. vai baltmaizes/čili. var sakapātus pētersīļus pāri pārkaisīt. vai sacept sīpolus mazā sviesta daudzumā ar baltajiem pipariem vai drupinātiem melnajiem un sabērt virsū.
| From: | ![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif) |
| Date: | 21. Aprīlis 2011 - 22:59 |
|---|
| | | (Link) |
|
ierakstīju un sajutos kā cilvēks, kas prot gatavot ēst, lol.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | | From: | f |
| Date: | 21. Aprīlis 2011 - 23:25 |
|---|
| | | (Link) |
|
jā, grauzdiņi, tie būs, un, nu, bez siera vienkārši būs jāiztiek. galnais, ka šampinjoni un saldais krējums ir, tad jau pārējais sekundāri. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |