: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 21., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:30

(22 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Aprīlis 2011 - 22:55
(Link)
no sieriem sanāk tikai lapzemes siers, bet to es vispār nezinu, kā ēd :D
From:[info]
Date:21. Aprīlis 2011 - 22:58
(Link)
nu kāpēc uzreiz sieru. var rupjmaizes vai baltmaizes/ķiplociņa grauzdiņus sataisīt, piemēram. vai baltmaizes/čili. var sakapātus pētersīļus pāri pārkaisīt. vai sacept sīpolus mazā sviesta daudzumā ar baltajiem pipariem vai drupinātiem melnajiem un sabērt virsū.
From:[info]
Date:21. Aprīlis 2011 - 22:59
(Link)
ierakstīju un sajutos kā cilvēks, kas prot gatavot ēst, lol.
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Aprīlis 2011 - 23:25
(Link)
jā, grauzdiņi, tie būs, un, nu, bez siera vienkārši būs jāiztiek. galnais, ka šampinjoni un saldais krējums ir, tad jau pārējais sekundāri.
From:[info]
Date:21. Aprīlis 2011 - 23:02
(Link)
un lapzemes siers garšo dievīgi kopā ar lāceņu ievārījumu un grauzdētu maizīti ar sviestu, om nom nom
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Aprīlis 2011 - 23:28
(Link)
sierus man vispār tendence ēst pa pliko - nekad nevar nošaut greizi :))

> Go to Top
Sviesta Ciba