|
Marts 28., 2010
20:00 - : gastronomicus 101 esmu mazliet vīlusies. izrādās, uzcept karbonādi (bez apviļāšanas olās un miltos, jo veselīguma ilūzija taču jāsaglabā) ir vienkārši! mērce gan joprojām saglabā mission impossible statusu.
|
Comments:
Cepta gaļa, krējums, saldā paprika, baziliks, timiāns, asie pipari, mazliet vegetas vai ceturtdaļa buljona kubika un drusku ūdens - viss, pannā pasautē un gatavs. Kur problemento? ;))
nesaprotu, kā baziliku un timiānu var likt kopā, tas ir kā siļķe ar putukrējumu (kuru daži cilvēki gan ēd :))
Mazliet viena, mazliet otra - neesmu profesionālis, bet visi ēd un nepievērš uzmanību tādiem niekiem.
| From: | f |
Date: | 28. Marts 2010 - 20:17 |
---|
| | | (Link) |
|
tehnika! secība! es sāku ar balto mērci, a tu man te ar meistarklasi! anyway, man viss aizgāja kunkuļos (maisīju, protams). nezinu, dažreiz šķiet, ka citi cilvēki vienkārši piedzimst ar tādām zināšanām. es neesmu starp tiem cilvēkiem.
es zināju, ka tu iesi šo ceļu!:)
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 08:49 |
---|
| | | (Link) |
|
un mājinieki novicoja viens un divi! :)
kas nākamais programmā?;)
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 12:30 |
---|
| | | (Link) |
|
ja man būtu cepeškrāsns, tad noteikti kāds cepjams deserts, bet tagad es varētu patrenēties ar tām mērcēm :)
tu domā tās no sīpoliem un miltiem vai ko smalkāku?
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
vispirms es gribu uztaisīt balto mērci bez kunkuļiem :)
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 13:15 |
---|
| | | (Link) |
|
vislabāk man patīk, ka zem visām mērcēm ir notievēšanas diētas reklāma, lol
zaudē svaru jau šodien!!:)
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 13:33 |
---|
| | | (Link) |
|
aizmirsti par sportu, apēd tableti, un gatavs!
| From: | jack |
Date: | 29. Marts 2010 - 10:17 |
---|
| | | (Link) |
|
nu cmooon. kā var vispār likties sarežģīti kaut kas no šitā?
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 11:04 |
---|
| | | (Link) |
|
a tāpēc, ka mums ģimenē visi baigi streso, kad stāv pie plīts. nezinu, kas tas ir.
| From: | jack |
Date: | 29. Marts 2010 - 11:07 |
---|
| | | (Link) |
|
Pamatā slinkums un izdomas trūkums.
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 12:30 |
---|
| | | (Link) |
|
drīzāk jau slinkums :)
hmm. uz pannas apcepj sīpolus, uzber pusauju miltu un bik bik pacepina, tad uzlej pienu. maisa, pagaida burbuli un gatavs. garšvielas pirms miltiem. ja maltās gaļas mērce, tad starp sīpoliem un miltiem maltā gaļa. var arī vispār bez nekā. bik apgrauzdē miltus un lej pienu virsū. tad pat bez eļļas un jebkā vēl.
| From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 11:03 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, vot, tur arī tas svarīgākais sīkums - ka miltus VISPIRMS! a es mūždien gāžu PĒC TAM (i.e., pēc piena/krējuma/whatever :) )
un vispār - thanks! |
|
|
Sviesta Ciba |