: who's that girl? - : gastronomicus 101

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 28., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:00 - : gastronomicus 101
esmu mazliet vīlusies. izrādās, uzcept karbonādi (bez apviļāšanas olās un miltos, jo veselīguma ilūzija taču jāsaglabā) ir vienkārši! mērce gan joprojām saglabā mission impossible statusu.

(21 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:28. Marts 2010 - 20:12
(Link)
Cepta gaļa, krējums, saldā paprika, baziliks, timiāns, asie pipari, mazliet vegetas vai ceturtdaļa buljona kubika un drusku ūdens - viss, pannā pasautē un gatavs. Kur problemento? ;))
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:28. Marts 2010 - 20:15
(Link)
nesaprotu, kā baziliku un timiānu var likt kopā, tas ir kā siļķe ar putukrējumu (kuru daži cilvēki gan ēd :))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:28. Marts 2010 - 20:37
(Link)
Mazliet viena, mazliet otra - neesmu profesionālis, bet visi ēd un nepievērš uzmanību tādiem niekiem.
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Marts 2010 - 20:17
(Link)
tehnika! secība!
es sāku ar balto mērci, a tu man te ar meistarklasi! anyway, man viss aizgāja kunkuļos (maisīju, protams). nezinu, dažreiz šķiet, ka citi cilvēki vienkārši piedzimst ar tādām zināšanām. es neesmu starp tiem cilvēkiem.
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 01:01
(Link)
es zināju, ka tu iesi šo ceļu!:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 08:49
(Link)
un mājinieki novicoja viens un divi! :)
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 11:13
(Link)
kas nākamais programmā?;)
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 12:30
(Link)
ja man būtu cepeškrāsns, tad noteikti kāds cepjams deserts, bet tagad es varētu patrenēties ar tām mērcēm :)
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 12:34
(Link)
tu domā tās no sīpoliem un miltiem vai ko smalkāku?
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 12:49
(Link)
vispirms es gribu uztaisīt balto mērci bez kunkuļiem :)
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 12:58
(Link)
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 13:15
(Link)
vislabāk man patīk, ka zem visām mērcēm ir notievēšanas diētas reklāma, lol
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 13:16
(Link)
zaudē svaru jau šodien!!:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 13:33
(Link)
aizmirsti par sportu, apēd tableti, un gatavs!
From:[info]fanija
Date:29. Marts 2010 - 13:37
(Link)
iejauc tableti mērcē!
[User Picture]
From:[info]jack
Date:29. Marts 2010 - 10:17
(Link)
nu cmooon. kā var vispār likties sarežģīti kaut kas no šitā?
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 11:04
(Link)
a tāpēc, ka mums ģimenē visi baigi streso, kad stāv pie plīts. nezinu, kas tas ir.
[User Picture]
From:[info]jack
Date:29. Marts 2010 - 11:07
(Link)
Pamatā slinkums un izdomas trūkums.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 12:30
(Link)
drīzāk jau slinkums :)
From:[info]zintish
Date:29. Marts 2010 - 10:28
(Link)
hmm.
uz pannas apcepj sīpolus, uzber pusauju miltu un bik bik pacepina, tad uzlej pienu. maisa, pagaida burbuli un gatavs.
garšvielas pirms miltiem.
ja maltās gaļas mērce, tad starp sīpoliem un miltiem maltā gaļa.
var arī vispār bez nekā. bik apgrauzdē miltus un lej pienu virsū. tad pat bez eļļas un jebkā vēl.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Marts 2010 - 11:03
(Link)
jā, vot, tur arī tas svarīgākais sīkums - ka miltus VISPIRMS! a es mūždien gāžu PĒC TAM (i.e., pēc piena/krējuma/whatever :) )

un vispār - thanks!

> Go to Top
Sviesta Ciba