|
Marts 28., 2010
20:00 - : gastronomicus 101
|
Comments:
hmm. uz pannas apcepj sīpolus, uzber pusauju miltu un bik bik pacepina, tad uzlej pienu. maisa, pagaida burbuli un gatavs. garšvielas pirms miltiem. ja maltās gaļas mērce, tad starp sīpoliem un miltiem maltā gaļa. var arī vispār bez nekā. bik apgrauzdē miltus un lej pienu virsū. tad pat bez eļļas un jebkā vēl.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | From: | f |
Date: | 29. Marts 2010 - 11:03 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, vot, tur arī tas svarīgākais sīkums - ka miltus VISPIRMS! a es mūždien gāžu PĒC TAM (i.e., pēc piena/krējuma/whatever :) )
un vispār - thanks! |
|
|
Sviesta Ciba |