|
Marts 28., 2010
20:00 - : gastronomicus 101
|
Comments:
Cepta gaļa, krējums, saldā paprika, baziliks, timiāns, asie pipari, mazliet vegetas vai ceturtdaļa buljona kubika un drusku ūdens - viss, pannā pasautē un gatavs. Kur problemento? ;))
nesaprotu, kā baziliku un timiānu var likt kopā, tas ir kā siļķe ar putukrējumu (kuru daži cilvēki gan ēd :))
Mazliet viena, mazliet otra - neesmu profesionālis, bet visi ēd un nepievērš uzmanību tādiem niekiem.
| From: | f |
Date: | 28. Marts 2010 - 20:17 |
---|
| | | (Link) |
|
tehnika! secība! es sāku ar balto mērci, a tu man te ar meistarklasi! anyway, man viss aizgāja kunkuļos (maisīju, protams). nezinu, dažreiz šķiet, ka citi cilvēki vienkārši piedzimst ar tādām zināšanām. es neesmu starp tiem cilvēkiem. |
|
|
Sviesta Ciba |