|
Novembris 5., 2009
10:51 - : sniegs un kulinārija
|
Comments:
Karbonāde ir tāds kautķermeņa gabals. As in "kakla karbonāde", piemēram. Un steiks, starp citu, ir kautķermeņa sagriešanas veids, perpendikulāri muskuļu šķiedrām.
| From: | f |
Date: | 5. Novembris 2009 - 12:16 |
---|
| | | (Link) |
|
tas arī atbild uz vēl neuzdoto jautājumu, kāda ir atšķirība starp steiku un karbonādi.
| From: | coma |
Date: | 5. Novembris 2009 - 13:00 |
---|
| | | (Link) |
|
steikus no cūkgaļas netaisa imho.
ne gluži. arī parastās karbonādes griež pret šķiedru. vnk karbonādi arī izklapē, steiks ir kāds viņš ir. un var būt arī cūkgaļas steiks. tik as nkad nebūs "asiņains"
| From: | f |
Date: | 6. Novembris 2009 - 10:31 |
---|
| | | (Link) |
|
pag', viņš teica, ka jāgriež perpendikulāri šķiedrai,, tu saki "pret". tad "pret" vai "perpendikulāri"? :)
nu bet pret un perpendikulāri tak ir viens un tas pats :)
|
|
|
Sviesta Ciba |