|
Novembris 5., 2009
f | 10:51 - : sniegs un kulinārija esmu nobriedusi uzcept savu pirmo karbonādi, tikai pirms tam vajadzētu iegādāties gaļu. tik daudz, ka vistas fileja nederēs, es saprotu, bet tālāk man ir tumša bilde. vienīgā gaļa, kuru mūžā esmu pati savām rociņām no veikala plaukta ņēmusi ir tā pati vistas fileja un visādas zivis.
tur varbūt uz kādas paciņas rakstīts "cūkgaļa karbonādei"? vai arī "liellopa gaļa karbonādei"? "karbonāžu gaļa"? "karbonāde"? tirgus man galīgi nav pa ceļam, bet žēl, jo tur jau nu gan vienmēr lāga cilvēki ir. a veikalos viņi pat nezina pateikt, kur jogurts stāv.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |